recenze

Puppet Soccer Champions - Liga

Puppet Soccer Champions - Liga

Maňáskoví fotbalisti se vracejí a vy se můžete těšit na bláznivé zápasy v podání těch největších hvězd. Messi, Ronaldo, Ibrahimovič a další už čekají na to, až nastřílíte pořádný ranec gólů.
Hra je střižena jako arkádový fotbálek, ve kterém nejdříve absolvujete ligu a pak play-off. Pomocí šipek a kopu ovládáte loutku na hřišti a snažíte se během časového limitu nastřílet více branek než váš soupeř. K tomu přidejte nejrůznější bonusy (jako sliz, žvýkačku nebo zamrznutí), které po určitou dobu znemožní skoky, střelu nebo pohyb a je tu pěkně nepředvídatelná taškařice. Přehrát soupeře můžete několika způsoby – přesné a vyměřené kopy, odrazy od překážek nebo přetlačení. Za každý gól, vítězství nebo vyhraný pohár získáváte peníze jednak na upgrade vlastností vašeho fotbalisty, jednak na nákup nových postav. Mezi nimi najdete opravdové špílmachry.
Skvělé tempo, zábava a výborný relax dělá z tohoto arkádového fotbálku vysoce návykovou záležitost. Ve hře jsou přístupní někteří hráči za speciální diamanty, ale i na ty se dá našetřit pomocí sledování reklam.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Petosko

Petosko | 18.02.16 v 18:56

hlavičkovaná :D

phanka

phanka | 01.01.15 v 02:24

zajimavé

frodopipin

frodopipin | 18.12.14 v 14:01

bez noh je větší sranda

phanka

phanka | 18.11.14 v 19:58

fotbalisté bez nohou ale jde to taky


galerie

Puppet Soccer Champions - Liga Puppet Soccer Champions - Liga Puppet Soccer Champions - Liga Puppet Soccer Champions - Liga