recenze

Head Soccer La Liga

Head Soccer La Liga

Messi, Ronaldo nebo Mandžukič. Vyberte si oblíbenou hvězdu španělské fotbalové ligy a ukažte vaše schopnosti na hřišti. Dokážete vyhrát ligu i turnaj?
Arkádový fotbálek ve svižném tempu. Vyberete jeden tým ze španělské ligy, jednoho hráče a nastřílíte během časového limitu víc gólů než soupeř. Herní styl se nikterak neodlišuje od jiných „hlavičkových“ titulů. S fotbalistou se budete různě pohybovat po hřišti, různě skákat a všelijak se snažit zasáhnout míč a doufat, že nakonec doplachtí do branky. Právě trochu chaotický ztřeštěný styl je to, co dělá tuto hru tak zábavnou. Nutí vás jak útočit, tak bránit. Když se totiž vydáte dopředu a soupeř vás nějakým „haluz kopem“ přehodí, je to takřka vždy gól. Svou roli hrají i odrazy a přesné načasování, takže se rozhodně nudit nebudete.
K dispozici máte jednotlivé sezóny, které procházíte, snažíte se vyhrávat a získat titul. Postupně se obtížnost zvyšuje. Za odměnu získáváte peníze na upgrade vlastností, jako skok, kop nebo rychlost. Nechybí ani speciální střela a vše doplňují karikatury známých fotbalových hvězd. Vybírat můžete ale i z méně známých hráčů daného týmu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

JežeQ

JežeQ | 01.02.15 v 19:33

zajímavé karikatury

frod0pipin

frod0pipin | 22.01.15 v 15:29

super


galerie

Head Soccer La Liga Head Soccer La Liga Head Soccer La Liga