recenze

All Stars Tennis

All Stars Tennis

Vyběhněte na kurt a porazte věhlasné soupeře. Arkádový tenis, který vám nabídne různé turnaje, stoupání žebříčkem, upgrade hráče a spoustu zábavy.
Začínáte jako tenisový nováček a hned od prvního turnaje se střetnete s herními ekvivalenty skutečných hráčů. Zvolit si můžete zápas na různý počet gamů a setů.
Výhodou této hry je určité systém ovládání. Pomocí virtuálního joysticku určujete umístění úderu, jednotlivým gestem pak typ úderu. Správné načasování gesta ovlivňuje jeho přesnost a rychlost. Je tak třeba skloubit více věcí současně, což už bude vyžadovat nějaké ty herní schopnosti.
Za zápasy získáváte peníze, zkušenosti a odemykáte nové vzhledy a doplňky pro vašeho tenistu. Upgrade hráče je rozdělen na dvě složky – v první řadě jsou tu obecné atributy (síla, stamina, rychlost…), v té druhé pak specifičtější vlastnosti, jako faleš úderu, servis, obranná hra apod.
Celkově je herní systém docela dobře propracovaný. V rámci vašeho herního stylu můžete například záměrně chodit na síť. Vše doplněno fajn 3D grafikou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

All Stars Tennis All Stars Tennis All Stars Tennis All Stars Tennis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce