zavřít hru
ohodnoť tuto hru: hodnotilo: 0

Tato hra byla pravděpodobně ukončena. Pro více informací a her na skóre pokračujte zde.

recenze

Holy Crap Bears!

Holy Crap Bears!

Vedoucí skautského oddílu má problém. Někde v lese poztrácel nejen slepice, ale také svoje skauty. No a protože je tma a všude kolem hladoví medvědi grizzly, bude o zábavu postaráno.
Slepice pryč a skauti taky. Docela prekérní situace na úvod. Statečný vedoucí se však vydává do hluboké tmy, aby děti i slepice našel. V jeho kůži máte k dispozici pouze svítilnu a někde kolem „schované“ krvelačné medvědy a pasti. Musíte tak procházet opatrně, ale také rychle, než světlo notně zeslábne. K orientaci vám slouží určité světlo kolem bonusových předmětů a také linka, která chvěním signalizuje grizzliovské vrčení. Je na vás, jak dlouho se budete toulat a sbírat bonusové předměty, hlavní pro postup je získat slepici.
Pěkná idea i kvalitní zpracování. Když na vás ze tmy bafne medvěd, můžete se leknout. Fajn jsou také efekty, kdy například zvuk šlápnutí na větévku přiláká medvědy k vám.
Velkou nevýhodou je opakování celé řádky levelů jedné lokace, ať už skončíte v jakékoli fázi. Je tak mírně frustrující začínat od 1. levelu dané lokace, když už jste v posledním.

hrát hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

NADĚJE

NADĚJE | 18.12.14 v 22:40

no myslím že toto není pro slabé povahy či lidi se slabším srdíčkem :)


galerie

Holy Crap Bears! Holy Crap Bears! Holy Crap Bears! Holy Crap Bears!