recenze

Fightback

Fightback

Parádní nakopávačka zadků. Užijte si neskutečně našlapanou a zábavnou mlátičku, ve které by se zapotil i Chuck Norris.
Tento týpek vypadá, že celý život strávil v posilovně a zatěžoval „bicáky“ na maximum. Jakmile se ale dozví, že mu unesli sestru, vydává se na záchrannou misi a přitom nastoluje spravedlnost v celém městě. A že je tu padouchů víc než dost.
Hra staví na enginu Unity, takže se můžete těšit na luxusní grafiku a především bojovou zábavu. V každé úrovni musíte projít patrem domu, které je plné nepřátel. Ti přicházejí ve vlnách s různými způsoby útoku, ale skopat musíte všechny. Každý typ útočí jinak, takže vaše údery a kopy musíte přesně načasovat a současně mít i hbité prstíky. Útočné pohyby a komba vytváříte pomocí jednotlivých gest na displej a je na vás, do jaké posloupnosti je zkombinujete. Nepřátele můžete jednoduše zrubat pěstmi, skopat nebo je fláknout nějakou tou odhozenou zbraní či vlastním arzenálem. Jakmile je patro kompletně vyčištěno, následuje postup výš a samozřejmě drsňácké odfrknutí ve stylu „to jsou ale srá...", pardon, žabaři.
Za váš styl a komba získáváte body a medaile, za které obdržíte peníze na nákup zbraní, nábojů, ochranných vest nebo zvýšení síly a obrany.
Teď jedna špatná zpráva. Počet her je omezen energií, takže po pár hrách si musíte oddychnout a čekat. Naštěstí čekací doby nejsou zase tak hrozné. K dispozici je i druhý mód, který ale neobsahuje žádný příběh a jen putujete ke stále silnějším protivníkům.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Fightback Fightback Fightback Fightback Fightback

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce