recenze

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 je tu! Vyvražďovačka zombíků po celém světě z českých luhů a hájů patří mezi to nejlepší, co můžete v současnosti na svém Androidu mít. Takže naládujte zásobníky, jde se bojovat o život.
Pokračování dlouho očekávané akční zombie pecky je na světě a my se můžeme směle vrhnout mezi vřavu zombíků. A příběh? Inu, nastala taková malá apokalypsa a celý svět se změnil na pochodující mrtvolky.

Stejně jako v původním titulu je hra vedena z pohledu první osoby, kdy se potloukáte lokacemi a přitom likvidujete zástupy zombíků. V rámci příběhu budete hledat další přeživší, bránit se sílícím nájezdům, ochraňovat vaše kumpány nebo spolu bojovat. Díky těmto jemným zadáním (i když vždycky budete zkrátka kosit jednoho nepřítele za druhým) vás hra perfektně vtáhne do děje.

Hlavní story mise doplňují také mise vedlejší, a to vždy s výběrem obtížnosti. Lze si tak vydělat peníze na zbraně, upgrade nebo párničky. A tím se dostáváme k asi největší novince, kterou je vaše skrýš. Postupně zde odemknete několik stanovišť, která lze upgradovat. Slouží k produkci lékáren, granátů nebo odemykání nových zbraní.
Co se týče grafiky, jedná se o vysokou ligu, zombíci z blízka vypadají opravdu… nehezky, dokonce se objevilo několik nových typů a bossové. Celkově parádní prostředí, také díky tomu, že budete cestovat na různé kontinenty.

Co se týče ovládání, je vám prvotně zapnuta automatická střelba. To osobně kvituji s povděkem, jelikož existuje spousta her, kde kvůli pitomému ovládání nemáte šanci přežít ani invazi žížal. Možná by se občas hodil nějaký ten checkpoint a také se bojím přítomných mikroplateb. Na druhou stranu by se díky sbírání peněz ve vedlejších úkolech nemusely dostat vůbec ke slovu. Pro hru je třeba připojení k internetu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

MartinChr

MartinChr | 17.11.13 v 18:34

Vypadá mnohem líp než jednička :)


galerie

Dead Trigger 2 Dead Trigger 2 Dead Trigger 2 Dead Trigger 2 Dead Trigger 2 Dead Trigger 2 Dead Trigger 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce