recenze

Titan Quest

Titan Quest

Určitě jste slyšeli o hře Titan Quest. Ta vyšla v roce 2006 na PC a po 10 letech se objevuje i na mobilních telefonech Android v plné parádě. Jedná se o RPG hru, která se pohybuje ve starověkém Řecku, Egyptě a Číně.
Stali jste se hrdinou světa. Za úkol máte odstranit ze světa veškeré zlo. Neustále budete mít možnost sami sebe vylepšovat a odemykat nové síly. Ty vám pomohou v bojích. Začátky gamesy Titan Quest jsou naprosto jednoduché, ale čím dále budete, tak tím těžší to bude. Android hra není jen na chvilkové hraní, protože si tady užijete spoustu zábavy, takže si připravte hodiny volného času. Objevujte speciální věci, se kterými si následně pomůžete dokončit jednotlivé úkoly.
Hra nabízí přívětivé uživatelské rozhraní. Ovládání je naprosto jednoduché s pomocí doteků na obrazovce. Očekávejte také vysokou úroveň grafického zpracování, z čehož následně vyplývá, že gamesa nepojede příliš dobře na starších zařízeních. Největším plusem je obrovský svět, ve kterém se hráč pohybuje. Můžete si tady dělat téměř cokoli vás napadne. Krom toho se zde střídají dny a noci a uvidíte sami, jak jsou noci strašidelné…

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Titan Quest Titan Quest Titan Quest

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce