recenze

Driver Speedboat Paradise

Driver Speedboat Paradise

Závody motorových člunů v adrenalinové hře od Ubisoftu ve skvělé grafice. Dokážete porazit soupeře i vlny a dostat se na první místo?
Ve hře začínáte jako nováček, který se snaží získat respekt zkušených jezdců a ostatních vlivných lidí. K tomu vám dopomohou pouze vítězství v každé úrovni. Všechny závody obsahují několik úkolů, jako například sejmout soupeře, ukázat nějaký trik nebo sebrat nitro, za které získáte hvězdy a odemknete další postup. Samozřejmostí je pak získání prvního místa.
Samotné závody vypadají velmi dobře po grafické stránce a také se skvěle ovládají. Musíte se potýkat s vlnami a během jízdy vás náraz do protivníků může zpomalit. Naopak pokud máte nitro, můžete směle do soupeře nabořit "čumák". Celkový styl jízdy je notně arkádový, takže se můžete souspředit na zatáčky nebo přesné řazení při dragových závodech.
Kromě nitra sbíráte také součástky na vylepšení člunů a za splněné questy získáváte zkušenosti a peníze. Postupně odemykáte nové čluny a nakupujete lepší modely. K hlavnímu hernímu módu nechybí turnaj a časově omezené úkoly.
Celé to má jedinou chybku, která se nazývá herní energie. Po sobě si zahrajete jen pár závodů a pak musíte čekat. Na plnou hodnotu není právě krátká doba, a i když se celkový počet rozšiřuje, časté čekání je zkrátka na denním pořádku.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =


galerie

Driver Speedboat Paradise Driver Speedboat Paradise Driver Speedboat Paradise Driver Speedboat Paradise Driver Speedboat Paradise

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce