článek

Zahrajte si HTML5 hru Heads Arena: Soccer All Stars za 95%

Zahrajte si HTML5 hru Heads Arena: Soccer All Stars za 95%

Jedná se o fotbalovou online hru v HTLM5. Zvolte si svůj mód a následně se vydejte na svůj prvotní zápas, který je omezen časovým limitem 90 minut. Vašemu soupeři musíte dát co nejvíce gólů. Asi nejlepší mód je ten, ve kterém hrajete v kooperaci se svým kamarádem, takže tam ukážete, co dokážete.


Tři typy módů a skvělá zábava
Zahrajte si buď sami proti počítači, v kooperaci s kamarádem, či proti vašemu kamarádovi. Výběr je jen na vás, ale mnohem větší zábava je, když bojujete proti svému kamarádovi. Vyberte si svůj tým, se kterým budete hrát. K dispozici jsou vždy dva fotbalisté, kteří do daného týmu patří.

Turnaj nebo normální hra
V turnaji vás čeká dlouhá cesta do finále, která se může kdykoliv zvrtnout. Proto je zapotřebí podávat neustále dobré výsledky. Poločas končí vždy po 45 minutách, ale jedná se o zrychlený čas. Pravidla jsou stejná jako v typickém fotbale. Dejte si však pozor, abyste neprohráli, protože vrátit zpět to, co jste zkazili, opravdu nejde.
Většinu gólů se budete snažit dát za pomoci hlaviček než výkopů, to z toho důvodu, že brány jsou na vyvýšeném místě. Máte možnost si zahrát za Messiho, Ronalda, Naymara a mnoho dalších známých fotbalistů.

Shrnutí online HTML5 hry
Gamesa je velice zábavná z toho důvodu, že je zde spousta herních módů. Zahrát se tak dá sám proti PC, v kooperaci s kamarádem nebo i proti kamarádovi. Ukažte všem, že jste tady ti nejlepší a porazte své protihráče.

Chci si zahrát hru Heads Arena Soccer All Stars.




Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 16.01.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Drticka

Drticka | 17.05.18 v 12:09

to je másákr

majki19

majki19 | 04.02.17 v 10:59

podobny typ hier je dobry akurat tak na hodinu informatiky v skole :)

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 16.01.17 v 17:12

zajímavé