článek

Zahrajte si další hru od samotných hráčů KOGAMA: Parkour Pretty Boy za 95%

Zahrajte si další hru od samotných hráčů KOGAMA: Parkour Pretty Boy za 95%

KOGAMA hry patří mezi velmi zajímavé už díky tomu, že takové online hry vytvářejí samotní hráči. Jedná se o otevřený nástroj, ve kterém si můžete vytvořit svou vlastní gamesu, takže záleží jen na vás, co do ní vložíte.

Spousta mini her
Zrovna u této nové online hry máme k dispozici několik miniher. Když se zaregistrujete, tak vaše jméno nebude mít někdo jiný a ostatní hráči si vás zapamatují. Každý den je k dispozici možnost losování a získání nějakého bonusu, ale bez registrace to nepůjde. Pusťte se do hry a vlezte do teleportu, ten vás přesune do minihry. Pokud chvíli počkáte, tak se v ní objeví i ostatní hráči, v případě, že nikoliv, tak se vraťte zpátky a běžte jinam. Pokud hrajete s kamarádem, tak je to mnohem lepší, protože se sami můžete rozhodnout kam půjdete a většinou dva hráči stačí.

Škoda nedostatků hráčů v některých hodinách
Nejvíce hráčů chytíte ve večerních hodinách. Hodně záleží na tom, kdo mód vymyslel, jestli člověk z Evropy nebo USA. Následně se lidé připojují. Čím déle je mód na světě, tak se může stát, že se stane ohraný a později už na serveru nikdo nebude. Máte před sebou několik úkolů, které musíte plnit. Po stranách vidíte jednotlivé názvy všech miniher.

Shrnutí online hry Kogama
Výhodou je také to, že ovládání jednotlivých hráčů není nikterak náročné. Stačí pouze tlačítka WASD, Mezerník pro skok a myš pro střílení. Grafické zpracování je příjemné. Nejlepší bude, když začnete gamesu hrát přes celou obrazovku.

Zahraj si hru.



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 19.12.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Drticka

Drticka | 17.05.18 v 12:10

fákt nášup