článek

Vyžeňte svou bolest ve hře Virtual Voodoo za 95%

Vyžeňte svou bolest ve hře Virtual Voodoo za 95%

Vyřaďte se v brutální HTML5 hře, kde máte možnost způsobovat bolest Voodoo panence. Vytvořte si vlastního hadrového panáka podle svého uvážení, upravte ho, dejte mu brýle nebo cokoliv jiného a následně mu způsobte tu největší bolest, za kterou dostáváte body.
K dispozici je několik bolestivých způsobů
Začátek hry je docela nudný, protože máte k dispozici pouze ruku, dřevěný klacek nebo špendlík. Ten moc velkou bolest nezpůsobuje, ale časem se vám díky postupu hrou odemknou nové možnosti. V nabídce je třeba zmražení, což působí hodně bolestivě, nebo časem se vám odemknou věci jako jsou přejetí vlaku nebo pavouci.

Jste časově omezení
Velkou nevýhodou je časové omezení. Máte vždy jen 30 sekund na to, abyste panáčkovi způsobili co největší bolest. Podle výšky skóre se pak zvyšují zkušenostní úrovně. Každá vyšší vám poskytne nové možnosti bolestí. Dělejte tak vše proto, aby se skóre co nejrychleji dostávalo do nejvyšších čísel. Výhodou je, že si ve hře nemusíte dávat na nic pozor, protože pouze projevujete svou frustraci z celého dne na tomto panáčkovi.
Hra se tak docela hodí v případě, že jste opravdu naštvaní a tímto způsobem můžete někomu způsobit bolest. Jedná se o brutální hru, kde je možné opravdu cokoliv. Navíc se dá tento panák různě upravovat.

Shrnutí hry Virtual Voodoo
Gamesa má skvělé grafické zpracování, výbornou hratelnost a fyziku. Pokud budete s panáčkem házet, tak se bude dít vše tak, jako by se jednalo o reálný svět. Je docela možné, že když veškeré možnosti utrpení vyzkoušíte, tak vás hra prostě přestane bavit, což je škoda. Dalo by se tomu možná předejít nějakými kombinacemi vlastností, které by Voodoo panákovi způsobovali něco extra bolestivého.

Chci si zahrát hru Virtual Voodoo



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 21.11.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Drticka

Drticka | 31.05.18 v 08:57

dobrý to je

Drticka

Drticka | 26.05.18 v 11:21

vypadá to dobře

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 04.01.17 v 18:46

Vypadá to zajímavě ale dlouho by mě to nebavilo hrát