článek

Tank Wars IO - zábavná MMO online hra za 90%

Tank Wars IO - zábavná MMO online hra za 90%

Začátky jsou vždycky nejhorší a ani v této hře není jednoduché přijít na to, jak se stát králem bitevního pole. Prvně ale začněte tím, že se zaregistrujete nebo pokud chcete gamesu rychle vyzkoušet, tak si zvolte, že budete hrát jako „guest“, což je návštěvník. Stačí vyplnit své jméno, zvolit mód a pařba může začít. Hra disponuje krásnými grafickými efekty, které si nesmíte nechat ujít.
Připojíte se na server nejblíže k vaší zemi
Nebudete hrát na vzdáleném serveru. Vše je vytvořeno tak, abyste se připojili k nejbližšímu serveru od vašeho bydliště. Pokud tedy bydlíte v Evropě, tak se připojíte na evropský server. Je to hlavně z důvodu odezvy serveru. Čím blíže k vám, tak tím nižší odezva je.
Avšak i přesto se zdá být MMO online hra trošku neoptimalizovaná. Pravděpodobně se všechno ještě vyladí, protože se jedná o alpha verzi, tedy nejedná se o konečnou verzi.

Tanky disponují bonusovými zbraněmi
Bonusové zbraně představují letecké útoky, EMP pole, miny a vakuum. Oceníte je v případě, že na vás budou útočit nepřátelské jednotky ve větších skupinkách. Hlavně záleží na tom, jaký mód si zvolíte, ale i v případě módu deathmatch narazíte na partu hráčů, kteří hrají spolu a nikoliv proti sobě.
Hlavní nevýhodou jsou zkušenosti. Docela často se stane, že narazíte na vypracovaného hráče, který už má něco za sebou. V té chvíli nemáte šanci jako nováček ho porazit nebo utéct už vůbec ne. Pokud vás spatří, tak to je pro vás konec, protože si na vás velmi rád smlsne.

Ovládání tanků je obtížnější, než si myslíte
Když jedete s tankem, tak nikdy nevíte, kde je předek, protože vám ho hra neukazuje. Což je docela blbé v případě, když musíte velmi rychle reagovat na danou situaci.
Další věc je daná optimalizací gamesy. Často se totiž stane, že i když míříte správně a jedete tam kam chcete, tak najednou se zaseknete a objevíte se ve skále nebo jiné překážce.

Jedná se pouze o alpha verzi, uložený postup může být resetován
V poslední fázi našeho článku stojí za připomenutí, že se jedná pouze o prvotní verzi, která není označena jako finální. Pokud se tedy zaregistrujete, budete si ukládat postup hrou, měnit si svůj tank k obrazu svému, tak se může stát, že při příštím připojení bude vše naprosto jinak.
Nemusíte se však hněvat, protože již brzy přijde plná hra, která bude vyladěná díky hráčům, kteří ji dnes hrají a testují. Těmi můžete být i vy.

HTML5 MMO hra Tank Wars IO - hrajte zde



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 13.06.2016


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

miro1971

miro1971 | 04.07.16 v 12:32

tak tato hra sa mi pači

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 04.07.16 v 07:20

teto hry ma nebavia

lubkoo

lubkoo | 03.07.16 v 23:26

tak to uz hej

janice11

janice11 | 03.07.16 v 07:39

Bitvy, bitvy...