článek

Nálož Android her - 27. díl

Nálož Android her - 27. díl

Do našeho hledáčku se tentokrát dostaly dvě závodní hry, které byste neměli minout, originální šílenost s kozou v hlavní roli a také se podíváme na zajímavý sportovní simulátor s oficiální licencí NBA. AE MOTO GP – 81 %
Osedlejte motorku a vrhněte se na trať. A že to bude jízda v rychlém tempu. Při kroužení a projíždění zatáček vás mohou sejmout soupeři, ale ani vy jim nemusíte zůstat nic dlužni. Kromě raket máte k dispozici i nitro, ale vyplatí se spíše šetřit. Na silnici jsou totiž další boosty, které zrychlí pouze vás. Za dosažené pozice získáváte body reputace, za které odemykáte nové a lepší motorky. Nová trať se odemkne s prvním místem, což balancuje celkový koncept hry. Nechcete-li platit, nasbírejte dostatek reputace a s lepší motorkou to půjde snáz. Zábavné ježdění na motorce. Stahujte zde.

Goat Rampage Free - 70 %
Možná jste už zaznamenali „kozí simulátor“ pro PC. Z tohoto vtípku se nakonec stal velký hit a obdobu šílené trkající kozy, která ráda tropí hlouposti, najdete i na Google Play. Ujmete se role kozy v ohradě a devastujete všechno, co vám přijde pod kopýtka. Je velká škoda, že verze zdarma nabídne jen ohradu, okolní lokace jsou přístupné až v placené verzi. Na druhou stranu si přece jen malinko zablbnete a zjistíte, zda se vám vyplatí investovat do plné verze. Myslím, že to za tu zkoušku stojí. Stahujte zde.

CSR Classic – 97 %
Původní titul CSR Racing byl pecka a pokračování s názvem Classic je ještě o kousek dál. Princip dragových závodů zůstal zachován, ale jak název napovídá, usednete do klasických značek a vozů, a to v jejich plném lesku. Tedy… ne tak docela. Nejprve budete jezdit v rezavé popelnici, ale za vyhrané peníze si vytuníte autíčko do původního lesku a díky skvělé 3D grafice je na co koukat. Několik desítek licencovaných vozů, možnost tuningu a zvyšující se obtížnost jsou lákadla, která vás jednoduše připoutají ke hře na dlouhé hodiny. Na hru se blíže podíváme v dalším našem článku. Tuto hru ale nesmíte minout. Opět je zde aspekt energie, ale doplňuje se celkem svižně. Stahujte zde.

NBA Battle in the Paint – 87 %
Nakonec se podíváme na palubovku zámořské NBA, kde dostanete na starost vlastní tým. V roli manažera budete ovládat váš mančaft v zápasech a do hry vstupujete v zásadních momentech, jako je střela za tři body, sebrání míče, rychlý protiútok, souboj jeden na jednoho apod. Pomocí karet, které si kupujete mezi zápasy za vyhrané peníze, lze zcela ovlivnit hru. Při souboji dvou hráčů navíc vstupuje do hry hra „kámen, nůžky, papír“, nechybí nákupy hráčů, skladba týmu a další prvky při souboji s ostatními týmy. Vše plně licencované. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 14.04.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Drticka

Drticka | 02.06.18 v 07:50

nezávodím nejde mi to

hanče

hanče | 29.05.15 v 21:41

CSR Classic je opravdu nejlepší z těchto her

phanka

phanka | 11.04.15 v 08:27

CSR Classic může být super

elf

elf | 25.02.15 v 19:50

závodní jsou moje nejoblíbenější a csr je jedna z nejlepších