článek

Nálož Android her 18 - mix her

Nálož Android her 18 - mix her

Spousta her a velká porce zábavy. To je náš pravidelný seriál nejrůznějších Android her zdarma. Těšte se na partičku ze South Parku, povedené 2D RPG, pak si dáme jednu fotbalovou hru na přesnou mušku a dnes nezapomeneme ani na děti, které se chtějí stát hasičem. South Park MegaMillionaire Lite – 70 %
Hoši ze South Parku se zúčastní asijské televizní šou a bude to pořádný mazec. Jezděte, skákejte, sbírejte tokeny a bankovky. Svižná arkádová hopsačka, která má věrnou grafiku seriálu. Verze zdarma vypadá ale spíš jako nějaké demo. K dispozici máte jen tři levely, ale pak je třeba koupit plnou verzi. Vzhledem k rychlému tempu se dostanete do slepé uličky velmi rychle, zbytek je na vás. Přesto se to jako ochutnávka dá vyzkoušet a opakovaně si levely můžete zahrát s kteroukoli ze čtyř postaviček. Placená verze by získala mnohem vyšší hodnocení. Stahujte zde.

Epic Empire: A Hero’s Quest – 84 %
Správný hrdina si zkrátka neodpočne a likviduje zlo, buduje své vlastní impérium a plní questy. V tomto RPG je to stejné, jen si čas od času dát pohov kvůli energii. Pomocí dotykového displeje ovládáte hrdinu, který chodí po lokaci a hledá nějaké ty nepřátele, které by rozsekal. A jak si takhle čistíte okolí prostředí, můžete stavět také různé objekty a získávat suroviny na další rozvoj. Samozřejmostí jsou questy, které vás posouvají dále v příběhu, bohatý loot, upgrade výbavy a zbraní. Systém bojů není tahový, ale opět musíte zběsile „tapat“ na displej. Škoda jen aspektu energie. Stahujte zde.

Kick the Ball! FREE – 80 %
V této fotbalové hře nebudete střílet góly, ale přesné míření vás stejně nemine. Vaším úkolem je shodit a zničit všechny láhve. Ty se nalézají na stojící konstrukci, takže musíte zacílit a vystřelit, abyste bariéru zasáhli, případně shodili a s ní i všechny objekty. Principem připomíná Angry Birds, jenom ve 3D. Za získané hvězdičky můžete koupit bonusy a postoupíte dále. Stahujte zde.

Gocco Fire Truck: 3D Kids Game – 75 %
Občas je trochu zdlouhavé a únavné hledat nějakou hru vhodnou pro menší děti. Toto je však ideální hra pro všechny, zejména pak děti, kteří se chtějí stát hasičem. Ve hře ovládáte malé roztomilé hasičské auto (postupně lze odemknout další), které se řítí k požáru. Cestou se, musíte vyhýbat protijedoucím autům a sbírat vodu do nádrže. Následuje druhá část – hašení požáru. Přes dotykový displej lze ovládat dvě hadice a kromě domu musíte zničit i zlého „pana Plamínka“. Ovládání by mohlo být plynulejší, ale (možná nejenom) děti perfektně zabaví. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 23.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:15

hasičské auto dobré zatím pobaví děti

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:40

na pohled to vypadá dětský tak uvidíme