článek

Nálož Android her 17 - mix her

Nálož Android her 17 - mix her

Dnešní výběr tvoří hry zaměřené především na vaši rychlost, postřeh a přesnost. Připravte se nekonečnou „běhačku“ s vojáky, jízdu na motorce i v autě, přesnost kopů si vyzkoušíte v jedné fotbalové hře a jako bonus si představíme fotbalovou freestyle hru s Cristianem Ronaldem v hlavní roli. My Army Reloaded 80 %
Hra patří do oblíbené a produktivní sorty games – „endless runnerů“. Se skupinkou vojáků, kteří reprezentují vaše životy, si klestíte cestu skrze hutné bitevní pole. Manipulováním s displejem se vyhýbáte minám, nástrahám a dalším vojákům. Navíc musíte sbírat bedny s náboji a zlaté cihličky ve formě herní měny. Na displeji se to navíc hemží raketami, takže kličkovat při všem tom chaosu je pěkná zábava.
Za peníze si můžete vybrat a koupit pěknou řádku power-upů. Stahujte zde.

Road Smash: Crazy Racing 75 %
Pěkně vypadající titul, ve kterém svištíte rychlostí nitra, byť po rovné vozovce. Přesto se musíte vyhýbat okolním vozidlům, která vám stojí v cestě, nebo do ní dokonce vstupují. No vyhýbat… spíše se je snažíte zasáhnout a vyšoupnout ze silnice, za což získáváte nejen peníze, ale také hvězdičky, které vám za zadek přihodí policajty. Neomezené nitro, spousta aut, několik turnajů. Škoda je pouze páru věcí – jednak jsou další vozy poměrně dost drahé a počet jízd je omezen energií. Dále se některé úkoly takřka nedají splnit a hratelnost tím trpí. Pokud ovšem využijete možnosti přihlášení přes Facebook a budete mít přátele do turnajů a přijde vylepšující aktualizace, mohlo by se jednat o skvostný titul. Stahujte zde.

Mad Moto Racing: Stunt Bike 75 %
Závodní hra, při které se snažíte v souboji s časem projet všechny spirály, skokánky a nerovné plošinky co nejrychleji a získat maximální počet hvězd. Fyzikální model v dobrém potrápí vaše jezdecké schopnosti a budete muset balancovat a přesně dopadat. Plyn, brzda a víc nepotřebujete. Co však budete potřebovat, jsou právě hvězdičky. Díky nim odemknete nová prostředí, levely i motorky. Pravda, nic světoborného, ale na solidní zábavu to stačí. Stahujte zde.

Football Kicks 72 %
Jak už název napovídá, budete provádět přímé kopy na branku. Podle zvoleného herního módů budete hrát buď na čas, na jednu chybu, proti zdi z hráčů… vždy je ovšem třeba přesně namířit a švihem prstu zacílit na ten správný terč. Za získané body obdržíte peníze na odemknutí nových herních módů nebo stadionů. Pěkná hra do MHD díky intuitivnímu voládání, ale peníze se získávají velice pomalu a po čase se dostavuje stereotyp. Stahujte zde.

Cristiano Ronaldo Free style
Že to Cristiano Ronaldo umí s míčem, o tom není pochyb. V této hře budete provádět triky vy. Visuální povedená gamesa, ve které pomocí dvou tlačítek ovládáte dolní končetiny lehkonohého Ronalda a sbíráte body. Pomocí speciálních gest pak můžete předvádět efektní superpohyby za více bodů, což vám odemkne cestu dál. Hezky se na to kouká a postupně je stále důležitější, abyste měli přesné načasování a neudělali chybu. Je škoda, že verze zdarma je jakousi ochutnávkou. Naučíte se hru ovládat, zvládnete pár kol, porazíte prvního maníka v souboji na body a je konec. Pak už je třeba platit, abyste si odemknuli nová prostředí, vychytávky a levely. I na free verzi je toho trochu málo. Stahujte zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 20.03.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

hanče

hanče | 30.05.15 v 22:17

football perfektos baví

phanka

phanka | 12.04.15 v 09:42

vypadá to dobře