článek

Nálož Android her 11 - mix her

Nálož Android her 11 - mix her

Dneska si dáme další rozmanitou dávku her pro vaše zařízení s Androidem. Máme tu jednu TD hru, závody, vesmírnou střílečku a také jednu demoliční gamesku na odreagování. Space Brothers
Naskočte do mateřské lodě a zlikvidujte ten vesmírný odpad, který se na vás valí a chce ovládnout galaxii.
Zběsilá a zábavná střílečka, ve které likvidujete zástupy nepřátelských lodí z kokpitu obří mateřské lodi. Stačí k tomu pouhý dotyk na displej, zamíření a už to kosíte v neskutečně rychlém sledu. Není to ale jen zábava díky pěknému tempu. Po každém kole máte možnost upgradu vlastností nebo zbraní, čímž se stáváte odolnější proti dalším vlnám nepřátel. Nechybí ani souboje s bossy či speciální útoky. S minimalistickým ovládáním, ale velmi povedené. 84 %.

Toy Defense 3: Fantasy Free
Goblini, Orkové, skřítci a další fantasy havěť si to míří na váš hrad, a tak je potřeba je zastavit. Tower Defense zábava, ve které záleží na každé věži a na tom, jak se o ni staráte.
Na hrací plochu v každém levelu stavíte na vyznačená pole některou z dostupných věží. Původní kapitál se rozrůstá za peníze ze zničených nepřátel, a tak můžete produkovat nové věže, upgradovat je a hlavně spravovat. Tempo hry lze zrychlit, ale také zcela zastavit. Díky tomu si rozmyslíte další stavbu nebo strategické kroky či se jenom uklidníte z toho návalu nepřátel. Nechybí možnost rozvoje jednotlivých bojových jednotek ani speciální kouzla. Pěkná grafika a nutnost také trochu myslet, 82 %.

Bulldozer Inc.
Demoliční derby, tentokrát s buldozerem. To se bude ničit jedna radost.
V této hře budete ovládat buldozer s jediným cílem – zničit co nejvíce budov a získat vyšší skóre než soupeř. Vstupujete totiž do turnaje, kde vyhraje jen ten nejlepší. Za výhry a postup na vyšší level získáváte peníze na nákup upgradů, které si musíte ale také najít.
Sama hra vás pak hodí na staveniště s časovým limitem, v němž musíte zničit co nejvíce budov. Za vaši rychlost získáváte kombo, za dokonalou likvidaci bonusové body. Ovládání je buď pomocí virtuálního joysticku, nebo „švihem“ prstu po displeji, což je dle mého soudu lepší volba. Ve hře jde především o rychlost a o co největší kombo, neboť soupeř je postupně obtížnější a bez boostů se od nějakého třetího kola neobejdete. Po čase sice omrzí, ale nápad a tematika buldozeru je pěkná a hra je slušná odreagovačka, 80 %.

Go Karts
Sedněte za volat jedné z motokár a šlápněte na plyn. Jednodušší závody v 3D grafice.
V Go Karts se těšte na svižné závody v rámci kariéry nebo jednotlivé jízdy. Ovládání chce trochu cviku. Ačkoli je zde několik variant, včetně nahýbání displeje nebo virtuálního volantu, fyzika hry vyžaduje, abyste vůz po zatáčce srovnali. Čekají vás časovky, eliminace i klasické závody. K dispozici jsou dva pohledy kamer a ucházející 3D grafika. 78 %.

S tímto mixem se dá zabít opravdu velká spousta hodin, tak vyzkoušejte a hezky se bavte.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 17.02.2014


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

elf

elf | 01.03.15 v 17:10

buldozer je hustý