článek

Light Shadow Racing Online - dragové závody, které mají šmrnc (90 %)

Light Shadow Racing Online - dragové závody, které mají šmrnc (90 %)

Dragové závody, ve kterých rozhodují zlomky vteřiny. Zažijte adrenalin během řazení a celého závodu. K dispozici bude spousta licencovaných automobilů a jezdeckých výzev. Tak se vrhněte do závodů po celém světě a nezapomeňte perfektně řadit na vyšší stupně.
Herní principy
Jak už to tak u dragových závodních her bývá, první vůz za moc nestojí. Nicméně s ním odjedete první závody, získáte nějaké ty peníze a nakoupíte upgrady. Díky tomu zvyšujete celkový výkon a budete schopni porážet stále silnější soupeře.
Herní svět je rozdělen na několik lokací, které odemknete postupně pouze vítězstvími nad bossy v dané oblasti. Těch je zde hned několik a u každé z postav musíte vyhrát určitý počet jízd. Jakmile odemknete dalšího rivala, můžete se buď pustit dál, nebo odjet další závody u toho předchozího, případně odjet vedlejší závody nebo časově omezené turnaje. Později dojde i na multiplayer proti ostatním hráčům.
Za všechno samozřejmě získáváte peníze a podle typu závodu také zkušenosti, pohárové body nebo speciální součástky.

Ovládání
Co se týká řízení vašeho vozu, velmi důkladně otestujete postřeh i rychlost. Od startu až po cílovou pásku musíte především řadit. Správný okamžik vám signalizují světla v pravé části displeje a čím přesněji se trefíte, tím lepší získáte rychlost a výkon. Navíc za dokonalé řazení získáváte další finanční odměnu.

Pěkný výběr vozů a upgrade
Všechna auta ve hře jsou licencovaná a rozdělena do samostatných tříd, přičemž v každé lokaci budete potřebovat nový vehikl z dané třídy. Díky tomu si vyzkoušíte jízdu v rozmanitých vozech, ale současně musíte pro postup ve hře také koupit auta nová, na která je třeba šetřit.
Každé auto je třeba vylepšovat hlavně po stránce výkonu, ale nechybí ani změna barvy nebo stylové dekorace. Je také nutno říct, že každý vůz má odlišné řadící body, takže všechny vozy vyžadují určitý čas a zvyk a také odlišný způsob jízdy. Se správným užíváním nitra můžete porazit i na pohled silnějšího protivníka. Během hraní lze sbírat také unikátní součástky a razantně zvýšit výkon vozu.

Herní režimy
Herních módů je dost a jejich dávkování je parádním motivačním systémem pro dlouhodobé hraní. Kromě bossů jsou zde základní výzvy a časově limitované turnaje, ve kterých berete odměnu dle dosaženého času. Nechybí ani multiplayer, přestože systém vyhledávání vám dost často najde podstatně silnějšího soupeře.

Celkové zpracování
Adrenalinové svištění po silnici si vychutnáte v pěkné 3D grafice a detailech. Přestože je ve hře přítomna herní stamina v podobě benzínu, je ho dost na souvislé hraní a jeho doplňování také nepředstavuje výraznější nebo frustrující brzdu. Tyto dragové závody se jednoduše povedly, precizní zpracování a bohatá herní náplň a možnosti vás připoutají k displejům na dlouhé hodiny zábavy. Hru můžete stahovat na GooglePlay zde.



Kacirek_Donald

autor
Dominik Wetter / Kacirek_Donald

Publikováno: 02.07.2015


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

Drticka

Drticka | 25.05.18 v 08:19

rádá závodím

lubkoo

lubkoo | 10.07.16 v 07:42

tuto hru poznam a je to velmi dobre hre

ALTY

ALTY | 02.01.16 v 11:51

Hodně pěkná grafika. :)

Laugher

Laugher | 27.12.15 v 20:26

Dragové závody

LubomirOffertaler

LubomirOffertaler | 21.12.15 v 14:12

dobra hra

elf

elf | 02.10.15 v 20:58

bombastic

pepah14

pepah14 | 06.09.15 v 11:52

:)

Laugher

Laugher | 01.09.15 v 23:42

Každé auto je třeba vylepšovat

CoookieBurgerCZ

CoookieBurgerCZ | 07.07.15 v 17:32

husta grafika