článek

League of Legends - Noví šampioni do hry

League of Legends - Noví šampioni do hry

League of Legends se nemá za co stydět i po nějakém svém pátku existence. Od posledního článku, kde jsme představili poslední hrdiny, uběhlo trochu vody a my tu máme novou várku toho nejnovějšího, a to nejenom v oblasti hrdinů. Šampioni se představují

Quinn
Quinn je elitní hraničářka a na svou nebezpečnou úlohu a práci má parťáka v podobě orla, o kterého se poctivě starala, když ho našla zraněného. Pojmenovala ho Valor, po svém mrtvém bratrovi, a teď představují nerozlučnou dvojici, hlavně v boji.

Mezi schopnosti patří passivum Herrier. Valor označí automaticky nebo na rozkaz nepřátele a ti jsou pak mnohem méně odolní vůči útokům Quinn. Také je zde kouzlo a Valor v něm hraje další roli, tentokrát oslepí zasaženého nepřítele. Jako ultimátní schopnost je „Tag Team“. Použitím si vyměníte s Valorem role a při návratu hrdiny zasypete nepřátele sprškou šípů. Quinn je celkově komplexní hrdinka, která spoléhá na vzdálenost a rychlé výpady vůči nepříteli. Jako obvykle instruktážní video dole.




Zac
Jestli vám připomíná Flubber, nejste sami. Zac je výtvorem dvou vědců, kteří se nejprve snažili o produkt supervojáka, který je tvořen speciální hmotou, jež vydrží extrémní podmínky. Nakonec jim bylo Zaca líto a začali ho vychovávat jako normálního člověka. Nakonec ale byli nalezeni a Zac musel použit své schopnosti násilně. A tak se z tohoto frajera stal bojovník proti zradě a utlačování.

Zdrojem Zacových speciálních schopností je vždy jeho tělo. To nevyhnutelně vede k tomu, že se mu vždy kousek oddělí, ale má to výhodu, že dostanete zpět trochu svého života, pokud ho včas seberete. Zac může prodloužit své ruce a uhodit nepřátele na dálku nebo se doslova vystřelit na větší vzdálenost. Jeho ultimátní kousek z něho udělá hopsající smrt, která rozdrtí všechno kolem. Pokud je zabit, má možnost se vrátit zpět, tedy pokud se kousky jeho těla slezou včas. Zac je prostě parádně podivný šampion, jeho skilly se musíte chvilku učit, ale ve správných rukou dokáže zavařit celému nepřátelskému týmu.




Lissandra
Lissandra je nejnovější šampion v League of Legends. Jedná se o velmi temnou čarodějku, která opravdu miluje led. Zradila svůj kmen a vyměnila svůj život za mocné schopnosti. Její krev byla změněna na led, a tak její životní linie pokračuje donekonečna.

Když se podíváme na její schopnosti, uvidíme mága, který si nesmí nepřátele pustit za žádných okolností k tělu. Její kouzla hlavně zpomalují protivníky a mohou i pořádně uškodit, pokud jsou správně použity. Její ultimátní schopnost kompletně zastaví jednoho šampiona (Nunu například přijde o své hlavní kouzlo) a zmrazí zem kolem něho, čímž se zpomalí i ostatní nepřátelé. Také má při jednom kouzlu možnost teleportace, takže suma sumárum je velmi složitá na ovládání. Video prozradí více.




Jelikož se hra stále vyvažuje, autoři pracují na minimálně jedné záplatě každý měsíc. Například minulý měsíc byla mírně pozměněna čísla schopností u více než deseti šampionů. Pokud se v League of Legends chcete opravdu někam dostat, musíte vždy sledovat novinky.

Také se objevilo spotlight video pro mou oblíbenkyni (i když ji nehraji) Ashe. Jestli jste začínající hráč, určitě se podívejte a zjistíte, jak je jednoduché střílet stovky šípu, zpomalovat protivníky nebo jednoho kompletně zmrazit. Sledujte i naše FB stránky, kde se tu a tam objeví nějaký pěkný cosplay třeba z League of Legends.



Rozumíte-li slovům pro-gaming a rádi sledujete zápasy, nezapomeňte, že Season 3 je v plném proudu a na Twitch.tv se každý týden něco děje. To je pro dnešek vše, ozveme se s další várkou novinek.



Twister

autor
Štěpán Plachý / Twister

Publikováno: 24.06.2013


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 16:53

nové postavy nejsou na škodu