článek

4# Nášup HTML5 a 3D her

4# Nášup HTML5 a 3D her

Ukažte světu, že na to máte a zahrajte si na udatného gladiátora, se kterým je zapotřebí bojovat v aréně, kde na vás čeká několik zlých nepřátel. V bojích používáte tyč.
Total Smashout 3D hra
Ukažte světu, že na to máte a zahrajte si na udatného gladiátora, se kterým je zapotřebí bojovat v aréně, kde na vás čeká několik zlých nepřátel. V bojích používáte tyč. Ta je na obou koncích opatřena zbraní. Je potřeba, abyste dokázali protihráče shodit z herní plošiny. Za peníze pak obdržíte nová užitečná vylepšení. Čekají vás dlouhatánské souboje. Nebojte se využít všech svých schopností. Grafické zpracování hry je průměrné a ovládání na vysoké úrovni, protože se nemusíte nic složitého učit.

Zahraj si 3D hru Total Smashout

Cute Moe 3D 2 3D hra
Jedná se o dívčí hru, ve které se postaráte o její oblečení. Celé je to v perfektním 3D zpracování, takže ji uvidíte z každého možného úhlu, abyste ji mohli hezky obléknout. Na výběr máte z nejrůznějších doplňků, šatiček, bot a mnohem více. Nebojte se ji pěkně obléknout a zaměřit se na detaily. Na konec si ji nezapomínejte vyfotit. Před vámi je spousta úrovní, které musíte zvládnout. Tak se do toho dejte a ukažte, jak dobří v návrzích jste.

Zahraj si 3D hru Cute Moe

Truck Simulator 3D hra
Před vámi je nespočet misí. Plňte je a získávejte peníze. Svůj vůz si můžete různě vylepšovat nebo nakoupit nový. Pojedete v provozu, kdy lidé jedou do své práce, berou své děti do škol nebo jen navštěvují své babičky. Pokud nabouráte, tak se vám připočítají záporné body, takže si na to dávejte pozor. Následně tak máte méně peněz na úspěšné ukončení mise. Časem budete mít odemčená jiná vozidla jako jsou třeba hasičské vozy, jeřáby, náklaďáky a jiné.

Zahraj si 3D hru Truck SImulator



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 13.02.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Drticka

Drticka | 21.05.18 v 14:20

to by bylo neco pro klárku

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.02.17 v 16:44

tak vybrala bych si ten Truck