článek

#19 Nášup HTML5 a 3D her

#19 Nášup HTML5 a 3D her

Jedná se o luxusní 3D závodní online hru, kde je zapotřebí dojet do cíle v nejlepším čase. Užijete si ničím nerušenou zábavu, kde máte k dispozici celkem 6 automobilů. Tato a další hry v nášupu!
3D hra SplatPed Evo
Jedná se o luxusní 3D závodní online hru, kde je zapotřebí dojet do cíle v nejlepším čase. Užijete si ničím nerušenou zábavu, kde máte k dispozici celkem 6 automobilů. Přepínejte se mezi auty a pokuste se v naprostém pořádku přejet přes propasti, driftujte, přejíždějte lidi a jednoduše se bavte se vším kolem vás. Není to vůbec jednoduchá hra. Ukažte všem, co ve vás je a užijte si opravdu svobodný svět, který je tu v nabídce.

Zahrajte si 3D hru SplatPed Evo

3D hra na lovce medvědů
Zahráli jste si za lovce jelenů a tentokrát je tady 3D střílečka, kde lovíte medvědy. Ti jsou mnohem více agresivnější než jeleni. K dispozici je 50 úrovní, ve kterých musíte všechna zvířata pozabíjet. K dispozici máte odstřelovací zbraň. Pokuste se ještě před vypršením časového limitu zneškodnit určitý počet medvědů. Pokud se vám to podaří, tak se zase dostanete o kus dále. Proto neváhejte a útočte, co to jen půjde. Časový limit je dostatečně velký na to, abyste stihli všechny pozabíjet.

Zahrajte si 3D hru na lovce mědvědů

HTML5 hra NiceFart.io
Další z řad .io online her, kde budete muset poměřit své síly s ostatními hráči na ploše. Hrajete za obnažené pozadí a úkolem je sbírat barevné fazole. Likvidujte své ostatní protihráče a dostávejte se neustále dále. Není to vůbec jednoduchá hra, protože je zapotřebí hrát dostatečně rychle a reagovat na veškeré dění kolem vás, abyste se dostali do TOP v žebříčku. Jedná se o nekonečnou hru, kterou můžete hrát po dobu, kterou vás bude prostě bavit.

Zahrajte si HTML5 hru NicecFart.io



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 01.05.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Drticka

Drticka | 15.05.18 v 09:49

super

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:03

Dobrá

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 16:56

povedené