článek

#15 Nášup HTML5 a 3D her

#15 Nášup HTML5 a 3D her

Jedná se o strategickou 3D hru, ve které se musíte postarat o svou farmičku. Ovládáte robota Marvina a ten se musí postarat o to, aby si vypěstoval obilí, zeleninu a další věci na své malé farmě. Tato a další hry v nášupu.
The Flying Farm
Jedná se o strategickou 3D hru, ve které se musíte postarat o svou farmičku. Ovládáte robota Marvina a ten se musí postarat o to, aby si vypěstoval obilí, zeleninu a další věci na své malé farmě. Důležité je také se postarat o zvířátka, takže se snažte nezapomínat a udělte Marvinovi správné pokyny. Posléze, až je všechny splní, tak dostane další peníze. K dispozici je mód příběhu nebo nekonečný. Záleží na tom, na co se cítíte.

Chci si zahrát hru The Flying Farm

Undead Drive HTML5 hra
Jedná se o opravdu báječnou závodní hru, ve které je pro vás připraveno celkem 12 misí. Vžijte se do role chlápka, který je jeden z přeživších a má k dispozici auto. S autem můžete zabít mnohem více zombie nepřátel najednou, než kdybyste hráli naprosto sami. Tak se do toho dejte a pokuste se dojet až do samotného cíle v naprostém pořádku. Za každou mrtvolu obdržíte peníze a ty je potřeba využít do vylepšení automobilu, abyste měli lepší zbraně a sílu.

Chci si zahrát hru Undead Drive

Squadd.io HTML5 hra pro více hráčů
Vstupte na bitevní pole a vaším úkolem je, abyste sestřelili ostatní hráče z celého světa a zároveň získali dostatek bodů a zkušeností. Vyplňte uživatelské jméno a přihlašte se do hry. Hrajete s reálnými hráči z celého světa, takže žádná umělá inteligence. Získávejte zároveň zkušenostní body a pokuste se získat dostatečné ohodnocení. Taktéž si můžete vzít zbraně od vašich protihráčů v případě, že budou zabiti. K dispozici je tak spousta možností, které je potřeba využít.

Chci si zahrát hru Squad.io



Bobb11

autor
Bobb11 / Bobb11

Publikováno: 03.04.2017


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Drticka

Drticka | 15.05.18 v 09:53

pěkná hrá

Laugher

Laugher | 24.07.17 v 14:25

Ujde

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 12.06.17 v 16:02

tak ta první mě velice zajímá