recenze

WorldWide Karts

WorldWide Karts

Pach benzínu a spálených pneumatik, řinčení motorů a jásání fanynek, to jsou průvodní jevy všech závodů. Usedněte s námi do kokpitu našlapané motokáry, chopte se volantu a ukažte všem, jaký jste závodník.
V hrudi mnoha mužů tepe srdce závodníka, ale jen málo kterému se splní sen usednout do kokpitu formule 1, rallye speciálu nebo jiného závodního automobilu. V dnešní hře se vžijete do role právě takového závodníka, a přestože neusednete do žádné formule ani nabušeného sporťáku, ale pouze do motokáry, adrenalin i přesto poskočí do výšin.

V samotné hře usednete do jedné ze čtyř motokár a pokusíte se vybojovat titul šampiona dráhy. Celkem je zde 6 okruhů, ale fyzicky jsou vlastně jen tři, u zbylých tří je pouze přehozen směr jízdy. Protože se autoři nesnažili jen o reálnou simulaci, ale chtěli dát do hry i akční prvek, naleznete zde olej, kterým můžete znepříjemnit soupeřům život, ale pozor, abyste na něj sami nenajeli. Jako takové malinké zpestření můžete použít turbo mód, kdy vám z výfuku šlehají plameny, ale je takřka nemožné zatáčet, protože se v mžiku ocitáte ve smyku. Až vás přestane bavit závodění s umělou demencí, můžete si zavolat kamaráda a zkusit hru ve dvou na jednom počítači ve splitscreenu.

Grafika není špatná, ale chybí ji trochu toho života, vše působí strašlivě statickým dojmem a to je rozhodně škoda. Jako obrovskou chybu však vidím nemožnost přepnout hru do režimu fullscreen, protože okno v němž hra běží je docela malé. Vaše snažení doprovází povedený, i když ne úplně dokonalý soundtrack a občas, když narazíte nebo vás někdo předstihne, můžete zaslechnout nadávku. Podtrženo a sečteno se jedná o docela slušnou zábavu, která vám ale vzhledem k malému počtu tratí nevydrží moc dlouho.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

fdgdfgvdf | 07.01.08 v 17:44

fcgvfcgbvfcfdfcdfgvcxfvcgvxf fuuuuuuuuuuuuuuuuj

dgnhfgj | 30.10.07 v 16:19

gfjhcgkjh


galerie

WorldWide Karts WorldWide Karts WorldWide Karts WorldWide Karts