recenze

Witches

Witches

Jaké to asi je létat na koštěti, proměňovat živé tvory v žáby či vládnout nadpřirozenou mocí? Přesně to, ale i mnohem více se dozvíte v nenáročné a zábavné plošinovce, kterou vám dnes představíme.
Ve hře se zhostíte role mladé čarodějnice, kterou čeká úkol vskutku nelehký. Musí za každou cenu zjistit, proč se její sestry náhle staly tak zkaženými. Jelikož je sester devět a každá má svůj vlastní hrad, nezbývá než navštívit je všechny pěkně popořadě v jejich sídlech a pokusit se přijít záhadě na kloub. O tom, že to nebude cesta zrovna nejkratší a nejlehčí snad netřeba ani pochybovat. Každá ze sester totiž pobývá jinde, přičemž kraje jsou různé, v jednom je krásně, v druhém zase zima. Cestu vám navíc kříží spousta překážek a příšer, později i čarodějnic na koštěti. Naštěstí však ovládáte mocná kouzla, která vám ve vašem úkolu pomohou, příšerky můžete přeměnit v neškodné žáby, případně je na chvíli zmrazit. Přes některé překážky přeskočíte, jiné zase přeletíte nebo podlezete.

Celá hra je graficky pěkně zpracovaná, postavičky i prostředí je nakresleno a rozanimováno vskutku dobře, jen je malinko stereotypní. Na pozadí hraje docela pěkná hudba a vše se velmi dobře ovládá, takže co se zpracování týče nemám větších výhrad. Naopak mám ale připomínku k samotné hratelnosti, problém je totiž v dosti nevyvážené obtížnosti, kdy některé pasáže hry jsou vyloženě frustrující a někdy až moc repetetivní. Jinak je ovšem hra opravdu dobrá a dobře se i hraje, škoda těch pár chyb.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

novinka | 12.05.08 v 11:27

Ahojky!!! Je to myslím při přechodu do třetího světa. Pořád se tam motám a nevím, kudy ven

Lenka | 03.04.08 v 12:24

Napiš které kolo přesně myslíš, s košťaty je jich bohužel víc :-)

novinka | 23.01.08 v 19:28

no, vidím, že tady nikdo nejeví zájem mi pomoct

novinka | 18.01.08 v 11:19

Ahojky!!! Vůbec netuším, jak se mám dostat přes to kolo, kde jsou jen košťata. Nějak tam bloudím... Poradíte mi někdo???

aligator1 | 15.01.08 v 20:26

LIDI KDE JSTE TU HRU VYHRABALI,MÁM JI NA CD OD ŠPIDLY UŽ HODNĚ LET A SOUHLASÍM S RECENZÍ!


galerie

Witches Witches Witches Witches

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce