recenze

Chequered Flag

Chequered Flag

Všichni milovníci zajímavých závodních titulů rychle sem. Máme pro vás vcelku povedenou závodní hru Chequered Flag, která by příznivcům rychlých kol měla přijít více než vhod. Tak co, troufáte si?
Koluje ve vašich žilách pravá závodnická krev? Je vám přednější vůně benzínu než vůně čerstvě rozkvetlých fialek? Připíjíte si při slavnostních okamžicích benzínem? Nebo snad jen máte slabost pro závodní hry? Ano, přiznávám, některé otázky jsou možná trochu mimo mísu (odpovědi raději ani znát nechci :-)), každopádně pokud jste minimálně na jednu z nich odpověděli kladně, měl by vás zajímat náš dnešní titul. Chequered Flag je určen všem závodně-pozitivním hráčům…

Usedáte do kokpitu detailně (hra je kompletně ve 3D) zpracovaného BMW Z3 a máte možnost projet se na zadaném okruhu. Bohužel pouze na jednom jediném, a navíc bez jakýchkoliv soupeřů. No nic, jedeme dál. Příznivce simulace určitě potěší nutnost řadit manuálně – ona vlastně celá hra je pojata čistě jako simulace, čemuž pochopitelně odpovídá i fyzikální model vozu. Nedostatků má hra hned několik: Ať už máme na mysli pomalou odezvu vozidla, ovládání samotné, absenci kolizí či stereotyp, do něhož hra po chvíli upadá.

Na druhou stranu musíme vyzdvihnout technické zpracování, které je prostě a jednoduše povedené. Hra se prezentuje v kompletním 3D zpracování, jež rozhodně neurazí. Určitě také nezapomeňte zaregistrovat vskutku luxusní počet pohledů kamery – jednoduše super. Ani tato pozitiva však bohužel hru nevytahují z šedi krutého průměru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Smrk* | 16.08.06 v 13:57

nejde mi to pisu mi to chybu "Memory access violation" co s tim???Moc DIKY!!!!!

Kajibon | 04.07.06 v 15:02

Jak se spouští hry??

jirka | 11.01.06 v 14:38

hutruž

Lukas | 06.01.06 v 21:22

mamrad hry auta


galerie

Chequered Flag Chequered Flag Chequered Flag Chequered Flag Chequered Flag

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce