recenze

Victory Road

Victory Road

Pokud máte rádi kvalitu zadarmo, a na vašem monitoru nehraje nic jiného, než závodní hry, zbystřete! Victory Road je jedním z titulů, díky kterým stojí za to sledovat freeware scénu. I tady se totiž dají nalézt skvělé kousky.
Victory Road je více než 30 megabajtový drobeček, který skvěle simuluje závody Nascar, oblíbené především v Americe. Titul je doslova prošpikovaný detaily, a již z obrázků jde rozeznat, že toto je opravdová bomba.

První co zaujme hráčovo oko, je bezpochyby grafika. Krásné, barevné a velice živé 3D zpracování se autorům jednoznačně povedlo, a to je také důvod, proč se konečné hodnocení vyšplhalo do takových výšin. Hra obsahuje pouze jeden jediný mód; klasický šampionát, který se dělí na několik dalších závodů. Hráč má k dispozici šest tratí a desítku závodních speciálů. Nemyslete si ale, že všechny tyto libůstky jsou ihned dostupné, odemknuta je prozatím pouze jedna trať a jedno vozidlo – pokud chcete víc, budete se muset pořádně otáčet.

To však nebude vůbec jednoduché, závody se totiž většinou jedou na dlouhých osm kol a umělá inteligence protivníků také není zrovna nejhorší. Dostat se na stupně vítězů by však neměl být problém pro nikoho. Victory Road je skvělá hra, která neuvěřitelně pobaví, a navíc se může pyšnit výborným technickým zpracováním. Pokud máte rádi závodní hry, neváhejte ani minutu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

artman | 06.08.07 v 17:55

Měl bys dobře vážit svá slova... Pominu-li fakt, že NFS je komerční hra a toto pouze freeware, tak bych milerád viděl tebe v kůži nosiho, kdybys měl před sebou málo času a každé hře bys musel věnovat nějaký ten čas... A ne každá gamesa je jako tahle... Zvládl bys to? Ne, tak tu tak blbě neplácej a bež si raději hrát to své Need for Speed....

H2O | 06.08.07 v 17:14

ladislav je blb a ani nevi co to hraje za blbost a byl bych velmi rad at si zahraje napr NFS MW Atd...

tada | 31.05.06 v 18:19

skusim to stahnout

Honzik41 | 01.04.06 v 14:07

racer je super,no comment:-)Souhlasim na 100%

Joshua | 26.10.05 v 16:26

Hlavni zapor: iritujici salta auta po bouracce kdy je ve vzduchu pul minuty . . . ukazuje ze ma textury ze vsech stran.... oooo pekne 3D, ale ve hre chci hrat a ne zdlouhave cumet furt na naprosto nerealisticky odskoky auta. Kdybych chtel onanovat pustim si porno!!

Ladislav Nosákovec | 18.08.05 v 15:13

Krásna, barevná a živá grafika? Ano z pohledu freeware hry jednoznacne ano! na hodnoceni neni nic spatneho - 50% urcite ne...

FRAKONIUS | 18.08.05 v 04:12

Vzhledem na to, že se jedná o freegame, dal bych maximálně 50%. Krásna, barevná a živá grafika? Pokud můžu Ladislave poradit, kup jsi novější počítač a zahraj si nějakou hru vydanou po roce 1998. Přeji Ti v budoucnu míň matoucích recenzí (upotávek), Ladislave.

Ado | 15.08.05 v 16:19

Presne tak, je to zbytočne prechválené. Prvýkrát som sa s hodnotením sklamal. Videl som nielen lepšie závodné, ale aj iné hry. Vyskúšajte napríklad obdivuhodný (aj keď stále nedokončený) Racer! "www.racer.nl" Skúste si ovládať auto myšou! Stojí to za to.

John Beak | 15.08.05 v 12:26

Myslím, že jste tu hru trochu přechválili. Ano, je dobrá, celkem dobrá. To se musí uznat. 3D grafika... už jsem viděl lepší. Mě na tom tolik nezáleží, ale když to dáváte jako plus... No nevím. Znám lepší hry, který se neblížili ani k 90% a když tohle srovnám se zbytkem toho, co dostalo 95%, vyjde mi to jako horší.


galerie

Victory Road Victory Road Victory Road Victory Road

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce