recenze

Fun Racing 2

Fun Racing 2

Formule, každý milovník motorů při zmínce o formulích určitě vzpomene na vysokou rychlost, nebezpečné zatáčky, hrozivé protivníky, kteří vám nepřejí nic dobrého a zajímavé tratě. Jedná se o další pěknou hru, ve které usednete do formule a budete ji řídit vstříc šachovnicové vlaječce v cíli.
Hned při úvodní větě bych vám chtěl říci: Nedejte na první dojem! Opravdu se neřiďte jenom podle screenů, které si můžete prohlédnout. Grafika totiž úžasná opravdu není. Dalším nelichotivým záporem je jazyk hry. Jedná se o holandskou hru, takže pro většinu z nás se hra stává těžko přeložitelnou, naštěstí většina slov má něco společného s angličtinou, což je jenom dobře, díky tomu jsem se dokázal dostat až k samotnému závodu :)

Výborné je, že máte na výběr z několika modů hraní, chcete si zajet jednotnou grand prix, prosím, chcete si zajet šampionát, prosím, mody jsou celkem čtyři, takže problém není. Jedním z nich je navíc i multiplayer, což mě mile překvapilo. Nečekal jsem možnost soupeřit i s člověkem, ne jenom s AI. Pokud upřednostňujete AI, vyberete si obtížnost a jedéééém! Ale co to, rozjedu se a najednou začne hrát velmi příjemná hudba. No to už jsem opravdu koukal. I když jsem se chvílemi nechal unést hudbou místo závodem, musím říct, že se jedná o výborný doplněk.

Hra je tedy slušně zpracována, pokud pomineme grafické nedostatky, určitě si ji oblíbíte, i tras je celkem dost, takže proč nezkusit další závodní hru? Já osobně ji můžu doporučit, takže neváhejte a začněte vyhrávat závody.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Drticka

Drticka | 30.05.19 v 10:32

vypadá to zajímavě


galerie

Fun Racing 2 Fun Racing 2 Fun Racing 2