recenze

SnowRace

SnowRace

Santu už dávno nezaměstnává rozdávání dárků. Kde jsou ty časy, kdy na svých saních jezdil po celé Zemi a obšťastňoval děti! Kdepak, jeho dnešní starosti jsou úplně jiné... A tak trochu zelené.
Vánoční soutěž na serveru Velkej Chytrák moc zajímavých počinů nepřinesla. Výjimku tvoří snad pouze Xmas Angel, kterého jsme vám nabídli nedávno, a dnes recenzovaný SnowRace. Bohužel jsme se k titulu během vánoc nedostali, ale jak se říká: Lepší později než nikdy!

A byla by opravdu škoda, kdybychom vás o SnowRace připravili. Jde totiž o hru velmi podařenou, i když v mnoha ohledech na obrovskou konkurenci v rámci freewarových hříček jistě nemá. Velkým mínusem je hlavně hrací doba. Pouze čtyři levely vás dokáži upoutat jen na několik minut, a konec tak přijde nečekaně rychle. Přehlédnout se nedá ani zastaralá grafická stránka, která jinak dobrou hratelnost sráží do kolen. A když už jsme u té hratelnosti – o co ve hře vlastně půjde? Hlavním hrdinou je, jak se ve hře s vánoční tematikou dalo předpokládat, Santa Claus. Jeho úkolem je sesbírat všechny tmavě zelené kostky. Kromě nich vás však v každém levelu bude čekat řada překážek, při jejichž překonávání vám budou pomáhat kostky světle zelené. Můžete jimi zaplnit propast a následně po ní projít. Anebo je můžete poskládat na sebe a dostat se do míst, kam byste se za normálních okolností nedostali. Hratelnsot je variabilní, tvůrci odvedli dobrý kus práce.

Závěrem mi nezbývá nic jiného než si ještě jednou postěžovat na stránku hrací doby. SnowRace mohla být skutečně skvělá hra! O grafiku přece až tak nejde, důležitá je hratelnost. Ta zde je. Je dokonce i zábavná. Ovšem její krátkost nemůžeme překousnout jen tak...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Apofis | 18.02.06 v 18:29

opraveno, diky...

mr.snek | 18.02.06 v 17:49

nemelo to byt pripravili ???
A byla by opravdu škoda, kdybychom vás o SnowRace překvapili


galerie

SnowRace SnowRace

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce