recenze

Hot Racing

Hot Racing

Levá 40! Pravá 60! Pozor nalevo je Alonzó! Napravo od tebe Ralf. Bacha, říkám! Ne, to kolo ti u tý formule musí zůstat. Ne, opravdu nemůžeš vystoupit při 300 km/h. Rychle do pit-stopu! Okamžitě zatoč doleva! Do depa! Slyšíš? Slyšíš?
Wow! Vyhrknete po spuštění hry a s otevřenou pusou sledujete silnici plnou aut. Sledujete ty jednotlivé formule anebo motorová vozidla, co se tak hezky seřadila za sebou. Celá ta řada aut a formulí čeká na odstartování zajisté největšího závodu jejich života. Zavrtáváte se do křesla a čekáte na odstartování, stejně jako plno ostatních, co sedí ve strojích na závodní dráze. A je to tady. Startovní výstřel dal vědět závodníkům, kteří okamžitě nastartovali své motory a vyjeli vstříc vítězství.

Stále si myslíte, že snad ani nejste ve hře a přemýšlíte, jestli je to vážně freewarovka, neboť ty efekty, které se na vás po startu vyřítily - to se jen tak nevidí. Když ovšem přichází první zatáčka - je zle a vy najednou hledáte, kde se stala chyba. Nakonec, po usilovném přemýšlení, přichází na řadu jedna věc, kterou si řekne u této hry zřejmě 80% z vás, že tento titul má vážně jedinou vadu v tom, že není dotáhnutý do konce.

Býval bych to také něvěděl. Kdyby můj bratr neviděl, že tuto hru hraji na svém PC a nechtěl si to zkusit také. Když však spustil hru na svém PC, nestačil se divit, jak nehorázně se mu sekalo řízení aut a tak šla hratelnost rapidně dolů. A to i přesto, že nastavil minimální rozlišení a minimální efekty.

Začal jsem trochu divně, uznávám. Vyjmenoval jsem tedy řadu problémů, ale zřejmě vám stále uchází o čem hra je. Je to čistě závodní hra, ve které si můžete zkusit, jaké je to být řidičem těch nejrychlejších vozidel současnosti.

Grafické zpracování je na freeware poměry opravdu povedené. Můžete se těšit i na nejrůznější opravdu pěkné efekty, jako například Motion Blur, Lens-Flare, Fog of War apod. Na silnici zažijete déšť i rozpálený asfalt a je nutno podotknout, že i realističnost ovládání zde hraje hlavní roli. Takže při dešti to doopravdy klouže a naopak při slunci vozidlo krásně opisuje zatáčky. Zvuky a hudba jsou také vyvedené. Stejně tak jako systém závodů a stájí, za které můžete hrát - respektive jezdit. Až sem je vše naprosto v pořádku. Pak nadcházejí problémy, které jsem zmínil již výše - tedy zasekávání aut, různé skákání, bezdůvodné samovolné zatáčení vozidla apod.

Je toho ještě víc, ale myslím, že podle hodnocení se sami rozhodnete co je pro vás dobré. Já mám silné PC a proto jsem neměl se hrou téměř žádné problémy. Pokud jste milovníkem závodních her a máte silnější počítač, rozhodně si nenechte tento titul ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

games download | 09.10.18 v 13:32

Look no further, My Real Games is the place you want to be. We have tons of free games and free Games Download .

s | 15.09.07 v 18:22

dasd


galerie

Hot Racing Hot Racing Hot Racing Hot Racing Hot Racing

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce