recenze

Racing Trucker

Racing Trucker

Lákají vás řvoucí kamiony prohánějící se vysokou rychlostí po silnicích plných zatáček?
Ano, budete řidičem jednoho takového kamionu a vaším úkolem bude, jak jinak, dojet do cíle jako první. Čtěte dále, čeká vás opravdu adrenalinová hra.
Tato gamesa mi hodně připomněla Top Speeder, od stejných tvůrců, ale dnes můžete závodit s všemožnými druhy kamionů, a poznáte, že ovladatelnost tiráku je poněkud těžší.

Vyberete si jeden z 5 těžkých vozů, osobně bych vám doporučoval nějaký dobře kontrolovatelný, ale je na vás podle jakých vlastností si vyberete. V prvním levelu vás čeká závod proti 3 protivníkům a každý level jeden přibude. Ve hře se vyskytuje nespočet bonusů, o kterých si můžete přečíst v nabídce HELP po spuštění hry.

Na začátku hry dostanete 3 životy, tak žádné zbytečné karamboly. Za každou splněnou úroveň dostanete body za své umístění + za sebrané bonusy. Na konci hry máte možnost uploadovat své skóre na web. Grafika je ucházející, hudební doprovod také. Jak daleko se dostanete, je jen na vás. ;-)


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

phanka

phanka | 08.04.15 v 14:53

určitě to taky vyzkouším

k | 20.01.08 v 15:27

kkkkkkkkkk

Incro | 30.08.07 v 20:22

Teď jsem se pokusil rozběhnout hru i na pomalejším stroji a žádný probém jsem neměl... Takže nevím kde ho máte vy, ale ve hře to pravděpodobně není...

heh | 30.08.07 v 18:17

mě se to stalo taky :(

Incro | 30.08.07 v 17:50

Nechápu co máš za problém, nic takové se nestane... Máš pravděpodobně jiný problém než s touto hrou, ta je co se týče systémových požadavků velmi nenáročná... (Já osobně mám stejné technické parametry počítače jako ty a žádné problémy jsem neměl, a jak vidíš nikdo jiný zde také ne :))

Josix | 30.08.07 v 16:07

lidi nestahujte si to nainstaluje vám to společně se hrou cosi co dokáže zalagovat 1,7 procesor s 512 ramkou na 10 minut.


galerie

Racing Trucker Racing Trucker Racing Trucker Racing Trucker