recenze

Ice Arena 3D

Ice Arena 3D

Zběsilá 3D akce, kde se ocitnete přímo na bitevním poli, hrajete sám za sebe a k výhře potřebujete jako první zabít 25 protivníků. Čeká vás jen a pouze klasický styl DeathMatch, žádná spolupráce, zkrátka střílejte do všeho co se bude hýbat. Podaří se vám zvítězit?
Ano, úvodní slůvko, zběsilá, přesně vystihuje dnešní kousek. Abych nekritizoval hned od začátku, nejdřív vylíčím klady a možnosti hry. Můžete si vybrat ze 3 obtížností, k dispozici máte 3 střelné zbraně + granáty, před spuštěním hry můžete nastavit, kolik nábojů budete mít v které zbrani (tolik budou mít samozřejmě i protivníci) a během hry můžete ještě sbírat různé bonusy, jako další náboje, granáty, nebo brnění.

A nyní k té nepříjemnější stránce. Hra je opravdu doslova zběsilá. Odehrává se v rychlém tempu a protivníci se pohybují opravdu rychle a cukají sebou na všechny strany poměrně nečekaně, takže se ukáže jako poměrně obtížné je zasáhnout. Obrovským mínusem je absence zvuků a multiplayeru, koho by pořád bavilo hrát proti 3 počítačům? Dalším nedostatkem je nevyváženost zbraní. Sniperka je neskutečně zvýhodněna, zabít touto zbraní není obtížné, zatímco dalšími dvěma zbraněmi je v podstatě nemožné protivníka trefit. Zvláštní mi přišla také krátká doba, po které vybouchne granát který odhodíte. Dost se mi nelíbila na hrací ploše všudypřítomná voda. Kdo se má pořád ohlížet za sebe jestli někam nespadne? Chci říct, že ze začátku jsem se pořád topil, místo abych střílel nepřátele. Chce si to zvykat – když hru poprvé spustíte, nic se vám nebude dařit, ale brzy se budete zlepšovat a uvidíte že pro vás počítačoví protivníci už nebudou takový problém.

Sečteno a podtrženo, po grafické stránce je hra na dobré úrovni, ozvučení nemá, a hratelnost značně pokulhává, přesto dokáže na chvíli pobavit, takže pokud skousnete její nedostatky, můžete vyzkoušet.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Bill | 04.01.08 v 13:51

tak třeba za slušnou vizualizaci.... ale i tak- nesnášim když nejsou vidět ruce.

hub081 | 31.12.07 v 13:10

No tohle je fakt strašná blbost. Nechápu jak si tomu mohl dát tokové hodnocení.


galerie

Ice Arena 3D Ice Arena 3D Ice Arena 3D Ice Arena 3D Ice Arena 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce