recenze

Atomic Getaway

Atomic Getaway

Jestli máte rádi tradiční, jen možná trochu zpomalenější autíčka, třeba vás potěšíme dnešní hrou od vývojářů z Playground Media Networks. Žádnou závodní nirvánu ála Stunts Playground od toho ale raději nečekejte.
Atomic Getaway totiž nenabídne vůbec nic lidským okem dosud nespatřeného, nýbrž klasický koncept otravně nekonečné silnice, kdy je třeba vyhýbat se okolním vozům (nutno podotknout, že prakticky to samé platí pro oba vertikální rohy herní obrazovky), ať už ve vašem směru, nebo ve směru opačném. Samozřejmě není radno podceňovat i sběr jakýchsi atomových částic, které symbolizují pohonné hmoty a bez nichž příliš daleko nedojedete, byť máte k dobru celé tři životy. Nechybí ani prvek policie a pár dalších lehčích vychytávek, ale celkově je až příliš podobný staršímu a taktéž nijak excelentnímu Street Driveru, což výslednému hodnocení rozhodně nepomůže.

Atomic Getaway je solidní automobilovou klasikou, která alespoň na pár chvil zaměstná každého, kdo čeká nenáročnou a pražádným vyšším principem nenačichlou akci. Byť kvalit klasik jako Arcade Race nebo Stunt Playground samozřejmě nedosahuje ani omylem...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

PavelH

PavelH | 16.08.16 v 01:06

Vyzkouším, uvidím.

Miki | 09.12.06 v 14:29

Já bych je nevinil za vady této hry. Oni ani nevykradli tutorial. Oni ho vydávají za svou hru! A dorazila mě recenze na přehlednou a solidní grafiku.

Alen007 | 02.11.06 v 14:05

nejlepší hra co jsme měli na kompu ve škole

houmr | 31.07.06 v 16:12

docela me mrzi, ze tento tutorial dostal 67%...

Risk | 07.07.06 v 13:51

Další vykradenej tutorial z gamemakeru... Nekdo se ani nenamahal tam dat vlastni grafiku aut. :(


galerie

Atomic Getaway Atomic Getaway Atomic Getaway

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce