recenze

Mix Racer

Mix Racer

Závodních her s tématikou dálkově ovládaných autíček není zrovna nejvíce. Přesto se pár takových titulů najde, a většinou se jedná o nadprůměrné kousky. Něčím podobným je i Mix Racer.
R.C. - "remote controlled" <- dálkově ovládaný

Kdybychom měli Mix Racera přirovnat k nějakému „velkému“ komerčnímu titulu, napadl by nás jako první úspěšný Re-Volt. V obou případech hrají prim rychlé adrenalinové závody, příjemné technické zpracování a především autíčka na ovládání.

A přesně o to tu běží. Vaším strojem tentokrát nebude žádný „nabušený“ speciál, nýbrž malé (ne pomalé) RC autíčko, se kterým se budete muset pokusit vyhrát jeden z nabízených závodů. Závodit můžete na pěti vypečených tratích, jejichž obtížnost je místy dosti tvrdá; z trati vylétnete ani nevíte jak :) Po těchto okruzích se můžete prohánět s jedním ze tří nabízených autíček, jejichž výkon je bohužel na chlup stejný – mění se pouze karosérie.

Kapitolkou samou pro sebe jsou samotní protivníci. Závodit budete proti čtyřem soupeřům, a nutno podotknout, že dále jak za polovinu tohoto počtu se podíváte jen výjimečně. Protivníci totiž disponují nadměrně vyvinutou umělou inteligencí, takže závodění proti nim není vůbec jednoduché. Grafické zpracování si drží vysoký standard; celá hra je kompletně 3D a tento krok je jednoznačným plusem. Stejně tak i hudební zpracování, které hře dodává potřebnou atmosféru. Nakonec je z toho dobře hratelná závodní hra, jíž nepohrdne žádný milovník žánru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

name | 22.08.05 v 22:37

ani mne to nejde
zapnuto nacitasa to a potom to nic nerobi

ja | 16.08.05 v 17:01

mne to neide. preco?


galerie

Mix Racer Mix Racer Mix Racer