recenze

Taleban Attack

Taleban Attack

Při brouzdání internetem lze narazit na podivné, leckdy úchylné a často také dosti nemorální hry, které jsou však paradoxně ze strany hráčů nejvíce vyhledávané. Taleban Attack si bere od každého něco, jedná se totiž o simulaci útoků z 11. Září.
Výhody freeware her jsou oproti komerčním titulům někdy až nehorázné. Autoři her „zadarmo“ si mohou vydat co chtějí, kdy chtějí a vůbec se nemusí hádat s vydavatelem, jestli náhodou není titul příliš nemorální, nebo snad pohoršující. Přesně takovým zástupcem je Taleban Attack, který „simuluje“ největší teroristický útok všech dob – útok na Světové obchodní centrum v New Yorku.

Na výběr máte pochopitelně pouze dvě strany; teroristy a Americkou armádu. Samotná hra je pak za každou stranu odlišná, což je samozřejmě pochopitelné, a není ani těžké jednotlivé úkoly uhodnout. Pokud si vyberete tu temnější stranu (ne, opravdu teď nemám na mysli Američany), pak je scénář téměř jasný. Jako jeden z arabských mučedníků se ocitáte na palubě obrovského boeingu, se kterým máte doletět až k vytouženému cíli (tedy jak pro koho). Cestu se vám snaží překazit především všudypřítomní američtí letci, jejichž počet každým metrem neustále narůstá. Pravé peklo ale začíná až po příletu nad rozlehlou městskou část, počet protivníků se totiž téměř zdvojnásobí. Ve hře za Američany máte za úkol přesný opak; pomocí stíhačů sestřelit boeingy dorážející na „dvojčata“.

Grafické zpracování není zrovna nejlepší a je vidět, že hra se snaží těžit z „chytlavého“ tématu. Názor na ni si však musí udělat každý sám.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

assaly

assaly | 03.07.17 v 09:46

nejde mi to :-(

Linkman | 19.01.06 v 01:17

Vite kde si jeste muzete nabourat do WTC a jeste snadneji nez tady ? Skute MS Flight Simulator :)

Ladislav Nosákovec | 22.08.05 v 18:29

presne tak, me se take osvedcila metoda drzet sipku nahoru a cekat na sireny ;)

Belgarion Kolder | 22.08.05 v 16:15

Tohle není až tak těžký, ale hrál sem to už dávno, takže si to možná nepamatuju přesně.
Za talibánce musíte co nejvíc blbnout s letadlem. Mně se osvědčilo držet šipku nahoru a doprava, ono se to bude po obrazovce potloukat samo, ale pak je jen o náhodě, jestli přijdou na to, jak vás zlikvidovat.
Za USA sem to mockrát nehrál, protože je to běs. Už najít nepřátelský letadla... zkuste pomalu lítat po břehu a uvidíte.

Luke | 22.08.05 v 15:32

No a kudy tedy letet? :-)

Ladislav Nosákovec | 22.08.05 v 11:39

Ano, je to dost obtizne, priznavam - ale jde to ;)

Luke | 22.08.05 v 11:34

Nevim nevim, ale me se nepodarilo najit ten spravnej smer, kterym letet :) je to blby, kdyz tam neni zadna mapka :-(


galerie

Taleban Attack Taleban Attack Taleban Attack

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce