recenze

Go Karts

Go Karts

Máte rádi závodničky? Zní-li vaše odpověď kladně, jistě nebudete proti, když vám nabídnu následující hru, kde závodničky plní svojí tradiční a nezaměnitelnou funkci :). Ačkoliv je vizuální stránka na slabší úrovni, o porci zábavy nepřijdete.
Opravdu velmi hratelné závody malých autíček v jednoduché, ale postačující grafice. Nemůžete jezdit hned na plný plyn jak je to v podobných hrách zvykem, ale rozjíždět se do větších rychlostí jen na rovinkách a do zatáček brzdit. Hra jde daleko lépe řídit než závodníčky co tu byli uvedené před tím.Ve hře je výběr z různých obtížností a můžete si vybrat kolik můžete odjet kol (10, 15, 20). Hru doporučuji hrát ze začátku na nejlehčí obtížnost a po té na střední, protože když si ji nastavíte na nejtěžší tak jen s těží máte šanci se umístnit na prvním místě. Hra je doplněna dobrými zvuky, například když jedete rychle do zatáčky. Dále je hra ulehčena tak, že když se nabouráte a otočíte o 180 stupů, tak se automaticky vrátíte do původní polohy. Prostě zábava na dlouhý čas...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Euripida | 19.02.02 v 00:20

Ahoj klucí! Děláte to moc dobře, já vás mám moc ráda!! Ráda bych si psala s klukama co tomu rozuměj, tak jsem vám napsala do vzkazů, jó? Tak papá kocourci moji a ozvěte se!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce