recenze

CarArena 1.0

CarArena 1.0

Dnešní hra je ideálním adeptem pro všechny virtuální závodníky. Vyberte si jeden ze závodních speciálů a předveďte své řidičské umění. Vyhrát může jen jeden, budete to VY!?
CarArena není typickým zástupcem závodních her, jak by se zprvu mohlo zdát, nýbrž jakousi alternativou ke stařičkým Micromachines. Rovnou tedy zapomeňte na maximální realističnost, tady se hraje především na zábavu. Hra obsahuje celkem 3 módy: Singleplayer, což je klasická hra pro jednoho hráče proti počítači, Multiplayer, kdy může hrát s kamarádem po LANu nebo Internetu a konečně Freedrive, což je volná jízda na způsob tréninku.

Před samotným závodem si můžete zvolit jedno z pěti autíček (Lancer EVO, Impreza WRC, Delta Evolution, 206 WRC a Punto S2000) a pak už jen vyberete trať (také 5 možností) a hurá závodit. Pokud vám během hry nevyhovuje posazení kamery (čemuž bych se vůbec nedivil), můžete si jej změnit klávesami F1-F3. Grafická stránka hry patří dnes k průměru, ne-li podprůměru, ale tento fakt vám bohatě vynahradí samotná hratelnost, která je vcelku solidní.

Co je však vyloženě podprůměrné je zvuk a hlavně samotná délka hry, kdy běžnému virtuálnímu závodníkovi nevydrží déle než půl hodinky a to je rozhodně málo (vzhledem k velikosti archivu). Pro chvíle oddechu je CarArena dobrou volbou, avšak hledáte-li zábavu na delší čas, poohlédněte se jinde.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

mala | 17.04.08 v 16:34

je to přímo nemožné ovládání, auto stále vyjíždí z trati, a ta grafika - hrůza.

DarkAngel | 01.02.08 v 10:50

Auticko sa zle sprava na ceste a grafika nie je plynula. Hra sa stava neovladatelnou.

Marian | 26.12.07 v 16:36

Jsi maekký! :-)

Toshio | 26.12.07 v 09:19

Toto je jeden velky BUG, preletite hocicim, grafika je otrasna, nechapem preco to ma 100MB.Nevydrzal som pri tom ani minutu.


galerie

CarArena 1.0 CarArena 1.0 CarArena 1.0 CarArena 1.0 CarArena 1.0