recenze

Zoneracer

Zoneracer

Sonic se vrátil! Půvabný modrý ježeček je tady a čeká jen na vás, až ho vysvobodíte. Ehm, chci říci, až si ho osedláte a pomůžete mu vyhrát závody. Jaké závody? No přece na motokárách!
Kdo by neznal slavného modrého ježka jménem Sonic? Je tedy zbytečné o něm hovořit. Proslavil se seriálem, ukázal se v několika komerčních titulech a v neposlední řadě nedávno potěšil milou arkádou Sonic Action. Zoneracer je však z jiného soudku. Sonic nebude muset skákat po úzkých plošinkách a bát se o holý život, tentokrát usedne za volant!

Nic složitějšího ve hře nehledejte. Vezmete Sonica, osedláte nejbližší motokáru a vydáte se vstříc co nejrychlejšímu času. Cestu vám však bude komplikovat řada překážek, kterým se budete muset vyhýbat. Nejde ovšem o nic extrémně složitého – po chvilce cviku zvládne ovládání každý a nebudou mu činit problémy i ty nejtěžší „nepřátelé“. V tom bych také viděl hlavní problém hratelnosti – je prostě až moc jednoduchá. Ze začátku vás sice chytne, postupem času se ale její kouzlo začne vytrácet a vám zůstanou jen oči pro pláč.

Druhým kamenem úrazu je grafika. Pakliže si hratelnost držela alespoň chvilku úroveň, o vizuální stránce to říci nemohu. Už od samého počátku vás bude z herního prostředí bolet hlava... jde totiž o vskutku otřesnou podívanou. Klasická otázka stáhnout/nestáhnout je proto tentokrát velmi nejasná. Hledáte zábavu jen na chvilku? Pak by to za risk stálo... Jinak asi ne.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

nic | 26.01.07 v 18:28

jak se to spouští ???????


galerie

Zoneracer Zoneracer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce