recenze

Pařba

Pařba

Chodíte rádi po pařbách a rádi si užíváte? Zde se bohužel ničeho takovému nedočkáte, ale i tak stojí princip této gamesky za vaši pozornost. Jde o tahovou strategii, která sice nevyniká svým virtuálním zpracování, ale přesto dokáže pobavit.
Vyvěšmě fábroy do oken, další skvělá česká free hra je na světě. Skutečně. Vrhněme se tedy do rozpitvání. Hra je tahovou strategií, v podtsatě ve stylu Jagged Alliance /JA/. Ačkoli nepatřím mezi příznivce tahových strategií, tak mě skutečně JA i Pařba chytly. Pohybujete se po území a různě osvobozujete přátele, hledáte předměty... Váš úkol je rozděleln do misí, jejichž úkoly se dozvíte po zahájení mise. Grafika příliš vyspělá není, avšak je rozhodně dostačující. Zvuky jsou též přítomny a myslím, že se v totmo směru autorovi nic moc vytýkat nedá. Ovládání také příliš složité není, nedá mco práce jej pochopit. Rozhodně nebuďte nervní a zbrklí, všechno přijde časem. Takovéhle free hry by česká scéna určitě potřebovala ve větším množství. Skutečně potěší, když si mlžete přečíst help v češtině, zadání misí také...prostě vám tuhle hru vřele doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Kaleta | 12.10.03 v 16:17

Přišel jsem ve hře Pařba na cheat, jak bojovat se zbraněmi na blízko po celé obrazovce. Kdo o něj má zájem, ať mi napíše na e-mail.


galerie