recenze

Energie - Manager

Energie - Manager

Je vaším snem být kapitánem obrovského stravovacího kolosu, který vlastní síť restauraci po celém Německu? Máte chuť vytvořit konkurenci pro McDonald´s? Tak jen do toho! Možná se vám to podaří...
Zkuste si vytvořit síť fast-foodů po celém Německu! Uvidíte, že to skutečně může být i zábava! Musím říct, že autoři, co se herní stránky týče, hru rozhodně neodbyli, naopak je Energie - Manager velmi propracovaná. Nejde totiž jen o samotné budovaní, ale také o reklamu, o vaše akcie na burze, apod., takže zábavy je dost.Bohužel je nutné se ale také podívat na vizuální přitažlivost hry, která není vůbec propracovaná. Grafika působí opět zastaralým dojmem, prostě klasická 386ková. Uši při hře potřebovat vůbec nebudete, neboť na zvukovou stránku se u tvůrců nějak pozapomnělo. To jsou klasické chyby, pro které ale hra ztrácí procenta.

Ale teď už k popisu vaší práce. Nejdříve si musíte zvolit jak se vlastně bude vaše firma jmenovat. Poté jí vyberete i logo a už můžete skočit rovnýma nohama do své profese. Na zobrazené mapě si zvolíte město, ve kterém chcete začít (je to úplně jedno, protože během hraní se smíte mezi jednotlivými centry pohybovat). Když si město vyberete, ocitnete se jakoby v něm- před sebou vidíte budovy s nápisy, co to vlastně je za ústavy. A zde jedno upozornění, které si mnozí z vás již vyvodili sami- hra je v němčině. Takže por vás, kteří umíte maximálně říct "Guten Tag", tahle hra nebude. Ale zpět. V každém měste si zakládáte pobočky, snažíte se dominoavt trhu, na kterém máte ještě tři protivníky (můžou být i lidští). Vaše snažení se také projevuje na akciích- samozřejmě můžete kupovat i prodávat jak svoje tak i protivníkovy. Hra je tedy docela propracovaná- dojem ale kazí zanedbaná technická stránka.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie