recenze

Speed Demons Snowboarding

Speed Demons Snowboarding

Speed Demons Snowboarding je další z řad sportovních her zaměřující se na snowboard. Rozhodně nepatří mezi ty nejlepší, ale za vyzkoušení nic nedáte a navíc nudu dokáže zahnat celkem spolehlivě. Posuďte sami!
Snowboarding je jednoznačně nejrychleji se rozvíjející zimní sport v České republice. Nesčetně mladých lidí si na nohy připne navoskované prkno a dělá s ním neuvěřitelné kousky. Není tudíž divu, že této skutečnosti se chytlo i přehršel vývojářů, kteří naprogramovali desítky snowboardových her. Jen na našem serveru mohu jmenovat Snowboard Game, YetiSports 7: Snowboard Freeride nebo Snowboarder XS. Pokud jste tyto hry již pařili, pak se mnou budete souhlasit, že patří mezi to lepší tohoto žánru.

Tak jako zmiňované kousky se nachází na vrcholu, tak i na chvostu musí být gamesky. Jednou z nich je dnešní Speed Demons Snowboarding. Nechtěl bych, abyste ji předem odsuzovali, to by si určitě nezasloužila. Autorům jistě práci dala, ale konkurence je dnes tak silná, že holt ostatní hry jsou lepší. V Speed Demons Snowboarding ovládáte jezdce pohybem myši, přičemž se musíte vyhýbat nástrahám. Na výběr máte více tratí, které se od sebe rapidně liší. Na každé je za potřebí zvolit odlišnou strategii. Jednou se vyplatí frčet šusem a překážky přeskakovat, po druhé se zas pomalu snášet.

Speed Demons Snowboarding je spíše podprůměrná hra, kterou si stáhnete, zkusíte a za pár dní na ni zapomenete. Ale i takové pařbičky na freewarové scéně jsou a budou. Tak proč jim nedat jejich 15 minut slávy i na našem serveru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

kowkacek | 11.01.07 v 18:26

Mám se smáát?? :D


galerie

Speed Demons Snowboarding Speed Demons Snowboarding Speed Demons Snowboarding Speed Demons Snowboarding

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce