recenze

Kakiarts 8 Ball

Kakiarts 8 Ball

Biliard není v naší zemi sice tolik oblíbený jako karambol, nicméně si v jiných částech světa, jako je například USA, vydobyl své místo v mnoha barech. Dva hráči u jednoho stolu spolu zápolí ve hře, jež si žádá umění mistra. Čtyři buzery, šestnáct koulí a šest otvorů, jenž čekají na příchod jedné z nich.
Kakiarts 8-ball je tedy kulečníkovou hrou, ve které má hráč za úkol strefit všechny svoje koule do otvorů ve stolu a nakonec trefit černou kouli do protější díry. Na jaké koule bude který hráč hrát, se rozhodne první spadlou koulí. Pokud trefíte do otvoru jako první „celou“ kouli, budete hrát na celé, pokud „půlku“, pak právě na ně. Tak nějak bych vám zjednodušeně popsal princip biliardu, který vám do začátku bude jistě stačit.

Důležitou roli v takovémto titulu hraje především fyzika. Pokud budete hrát biliard, musí se koule pohybovat co nejvěrněji skutečnosti. Jinak byste pochopitelně neměli asi žádnou šanci něco uhrát. U této hry je to naštěstí v pořádku a vše se pohybuje tak jak má. Ovšem chybí zde jedna důležitá věc, falše. Nevím tedy jak u biliardu, ale u karambolu se bez nich neobejdete a tím podle mě hra trochu klesá na ceně.

Po spuštění gamesy vás na první pohled patrně potěší grafika. Je vskutku velmi pěkně zpracována. Sice před sebou vidíte pouze stůl a všude kolem je prázdnota, nicméně tvary koulí a ostatní věci vypadají tak jako ve skutečnosti a to vám myslím bude bohatě stačit. Co se týče zvuku, je zde celkem elegantně volena nenáročná hudba, která vám navodí pohodovou atmosféru zakouřeného baru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Alena Malotínská | 07.04.09 v 15:50

mám zájem se tuto hru naučit,je zajímavá

gotaj | 26.07.08 v 11:20

Zavirovany jako prase


galerie

Kakiarts 8 Ball Kakiarts 8 Ball Kakiarts 8 Ball