recenze

Angokabe Soccer

Angokabe Soccer

Dnes tu pro vás máme další hru naši milí fotbalisté. Angokabe Soccer je sice předělávka ze starších mašin, ale má v sobě výtečnou hratelnost. Takže se nebojte a rozšiřte si svoje obzory, možná se vám i zalíbí a u hry nějaký ten čas zůstanete.
Možná se ptáte proč recenzuji hru Angokabe Soccer. Na první pohled hrozná grafika a spousty nedostatků. Tohle by se opravdu na první pohled mohlo zdát. Hra má v sobě ale něco daleko víc a to je neuvěřitelně dobrá hratelnost. Mnozí z vás při spuštění určitě uvidí, že to je předělávka z Commodore 64. V té době nebyla grafika na nějaké úrovni, ale hratelnost byla 100%.

Po spuštění se vám objeví výběr, kde lze zvolit i multiplayerovou hru. Škoda, že tvůrci zachovali i zvuky (nějakou mp3 by to nezkazili). Celá hra je o vytvoření místa (osobního prostoru), protože při skluzu často odletíte 10 m přes hřiště jako po hlavičce od Zidana. Na výběr máte i barvy dresů, což je sice úplně nepodstatné, ale dá se s tím vyhrát. Ovládá se šipkami a klávesou ctrl.

Ke konci bychom to mohli zhodnotit. Angokabe Soccer tu není pouze do počtu, nebo abyste si rozšířili obzory. Je to dobrá fotbalová hra, která je na poli freeware (pozor! nesnažte se srovnávat s Fifou nebo PES) dobrým počinem. Stáhněte a vyzkoušejte jestli to je i vaše gusto.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie