recenze

Rachel’s Retreat

Rachel’s Retreat

Vžijte se do role vlastníka velkého relaxačního centra. Zároveň v něm však pracujete a musíte uspokojit všechny zákazníky. Uveďte je do procedur a sledujte, jak si užívají bahenní koupel, masáž lávovými kameny, vířivou koupel a mnoho jiného.
Celé relaxační centrum je zaměřeno jak na relaxaci těla, tak na relaxaci duše. Sami uslyšíte velmi pěknou hudbu, která vás bude provázet celý čas hry. Zákazníci mohou přicházet po jednom, ale stane se, že u vchodu čeká celé procesí. Proto je vhodné zajistit dostatečný počet židlí, aby si měli kam sednout a jejich spokojenost se zvětšila. Je-li to možné, roztřiďte je hned na prahu vašeho centra. Práce půjde rychleji od ruky. Když se vyskytnou dva lidi na jednu proceduru, můžete je zařadit za sebe a oni si pak vymění místa automaticky, aniž byste na ně museli dohlížet. Od pátého levelu se navíc po celém centru začnou objevovat krásné krystaly. Důležité je na ně kliknout dříve, než se rozplynou. Přinesou vám peníze. Postupem času si budete moci vybudovat další a další procedury, jako je například jóga nebo parní masáž. Výbornou věcičkou je také měnič tužeb. Pokud je na jednu proceduru příliš mnoho lidí, klikněte na některého zákazníka a pak na měnič. Bohužel se může stát, že zákazník změní své zaměření tím nejhorším způsobem na proceduru, která je stejně vytížená jako ta první. Mezi levely se nachází krátká minihříčka, kde uvidíte sedět na polštářích muže a ženy. Každý z nich má svou touhu sedět vedle někoho. Respektujte tedy jejich přání a přesaďte je tak, aby byli všichni spokojení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Drticka

Drticka | 10.05.19 v 08:58

jdu reláxovát

Kalousek100

Kalousek100 | 06.11.16 v 11:43

Výborná hra.

IceSoft

IceSoft | 07.10.16 v 07:16

Pěkná hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 29.08.16 v 18:43

jojo

Arwiel

Arwiel | 28.05.15 v 10:44

moc pěkná

LůCi* | 02.07.12 v 00:02

Dostala jsem se do 25. kola, pak už jsem nezvládala, a z nervů jsem hru odinstalovala :DD Jinak je hra ale hodně dobrá, zabavila mě na několik hodin:))

robert | 16.12.11 v 13:55

sony ericson k 750


galerie

Rachel’s Retreat Rachel’s Retreat Rachel’s Retreat Rachel’s Retreat Rachel’s Retreat