recenze

Parking

Parking

Rádi závodní tituly? Dobrá, dnešní hra není až tolik o mačkání plechu a řezání zatáček ve 280 km/h rychlosti, ale přesto má v tomto směru něco do sebe. Budete totiž parkovat žihadla za téměř bojových podmínek.

Myslíte si, že parkování za plného provozu je snadné. Není. Tedy alespoň ne podle mladého českého studia J. M. D. Games. Ti přišli "na trh" s dobrým nápadem, který však podstatně uvíznul v realizaci. Ano, pořád se u toho všeho parkování a přeparkovávání pobavíte, ale připravte se na to, že vás budou rušit pravopisné, hratelnostní a jiné chybky. Za všechny jmenuji třeba fakt, že vaše kárva v nízkých rychlostech téměř nezatáčí, což v situacích, kdy je třeba vejít se do pár milimetrové škvíry, není zrovna sympatický jev. Nemusím snad dodávat, že jeden šťouchanec do čehokoli znamená bolestný restart.

Hra byla vytvořena za pomocí gamemakeru, čemuž výsledná grafika bohužel více než odpovídá, která by se ovšem dala v přítomnosti parádní hratelnosti odpustit. Takhle bohužel nedá. Dojem ze hry lehce zvedá autorova vlastní hudba v .avi formátu.

Parking je velmi rozporuplnou hrou, především proto, že zpracováním evidentně uvíznul někde na půli cesty. Skalní autíčkáře a extrémně znuděné lidi však určitě zabaví. V opačném případě se doporučuji mrknout po výrazně kvalitnějším Dispečeru nebo již čistě závodním Pakoonu...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

super | 15.09.07 v 00:36

super!


galerie

Parking Parking Parking

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce