recenze

Vertisim Toy Helicopter Flight Simulator

Vertisim Toy Helicopter Flight Simulator

Simulátor vrtulníku na „provázku“? Inu proč ne! Každému dle jeho gusta… Autor Peter Hirschberg vymyslel něco, co tu ještě nebylo. Dnešní originálně pojatý simulátor si určitě své příznivce najde, to jsem si naprosto jist…
Po shlédnutí a zahrání si dnešní hry jsem došel dojmu, že spíše než o hru se zde jedná o realistický simulátor se všemi atributy k tomu patřícími. Je to dobrá zpráva nebo jen plácnutí do vody?

První, co člověka po startu této hry napadne je, že grafika patří k tomu lepšímu, co na freeware scéně viditelno jest. Nastartujeme svého ocelového vrtulového ptáka a již si to šineme do prostoru. Ale ouha! Jsme připoutáni k zemi pomocí umně sestrojeného zařízení, takže naší jedinou radostí je let v kruhu. No, není to sice o svobodě létání (natož o sestřelování nepřátelských squadron hojně se rojících), ale zase to na druhou stranu není něco obvyklého. Samotný let může být do určité míry i příjemným zážitkem, máme poměrně velké množství pohledů kamer, takže nevidím důvod, proč by se ti z nás, kdož létání v jakékoli podobě kvitují, nemohli v klidu vyřádit.

Trošičku mne zamrzela absence byť jen menšího smysluplného úkolu a současně se mi po několika desítkách minut začal drát pod kůži neviditelný drápek příšerky zvané stereotyp. Jak jsem již v perexu naznačil, své příznivce si tento kousek jistě najde. Pokud jde o mne, obvykle si dávám trochu jinou kávu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jirka | 29.06.07 v 19:51

Do hlavního menu se dostanu ale jak potom muzu pokracovat k hrani?


galerie

Vertisim Toy Helicopter Flight Simulator Vertisim Toy Helicopter Flight Simulator Vertisim Toy Helicopter Flight Simulator Vertisim Toy Helicopter Flight Simulator Vertisim Toy Helicopter Flight Simulator

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce