recenze

Top Spin

Top Spin

Chcete se opět po delším čase příjemně odreagovat? V tom případě bez obav zkuste dnešní Top Spin, kde něco podobného bude možné. I když je námět velmi jednoduchý, věřím, že si své příznivce rozhodně najde. Na to vezměte jed!
Co tedy bude vaším úkolem? Odpověď je velice jednoduchá. Máte před sebou hrací plochu a na ní celkem 26 kuliček v oválu, z nichž každá obsahuje jedno písmenko abecedy (bez háčků a čárek). Jejich pozice je naprosto rozhozená (respektive se rozhodí po úvodním spuštění) a vy budete mít za úkol je poskládat do jedné řady tak, jak mají být správně.

První předpoklad je samozřejmě dobrá znalost abecedy, což předpokládám splňujete všichni. Dalším důležitým vodítkem je výborná kreativnost, protože ji musíte správně použít k samotnému přemísťovaní objektů. Tuto operaci provádíte pomocí speciálního mechanismu, který je situován v horní prostřední části celého systému. Chce to skutečně trochu praxe, ale já věřím, že se vám to dříve nebo později nepochybně podaří. I když je pravdou, že v některých fázích je titul opravdu obtížný. Co se celkového zpracování týče, tak tady na tom gameska tak slavně není, přesto bych rád řekl, že pro tento typ her je zpracování plně postačující, takže se nemusíte obávat, že by tento faktor vše nějakým způsobem degradoval.

Jedná se skutečně o velmi prostou, ale i zábavnou hříčku. Nevěřím sice, že byste u ní trávili desítky hodin, přesto si myslím, že svůj účel plní a pokud si ji stáhnete, rozhodně neprohloupíte. Hledáte-li něco podobného, mohu doporučit například výborný Revolver.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Top Spin Top Spin Top Spin Top Spin