recenze

Mariposa

Mariposa

Ještě nemáte dost logických rychlíků? Tento nabízí něco navíc, i když princip vytvoření trojice stejných kamenů je velmi známý. Přesto zkuste a uvidíte, jak daleko se ve svém snažení dostanete. Dokážete přesunout kameny během v časovém limitu?
Klikací gameska s potřebnou dávkou logiky, to je Mariposa. Trochu netradiční název a také na první pohled stereotypní námět. Je tu ale něco, co není až tak známé. Princip klikacích logiček, kde se snažíte vedle sebe mít minimálně tři stejný znaky, je velice známý. V téhle hříčce ale posunujete celými sloupci a řádky, abyste toho dosáhli. Snažíte se k sobě tedy tímto způsobem dostat kameny tak, abyste vedle sebe měli nejméně tři. To je celé. Máte na výběr ze dvou módů. V jednom máte omezený počet nápověd, když už nevíte jak dál. Ten druhý vás neomezuje a vždy vám daný tah napoví. Ale pozor, v obou případech je stanoven limit, v němž musíte nějakou trojici zničit.

Zpracování je pěkné, leč hra velice rychle omrzí. Ale to je můj subjektivní názor. Další nevýhodou je to, že si to můžete vyzkoušet jen na 60 minut volného času. Ale i tak to stojí za zkoušku. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie