recenze

Classic Puffbomb Puff Puff Aaargh!

Classic Puffbomb Puff Puff Aaargh!

Dobrý nápad se vždycky cení a ve světě her to platí dvojnásob. Již kuriózní název napovídá, že nejde jen tak o ledajaké dílko. Dnes tu máme malého křečka, který potřebuje postrčit menší explozí, aby doletěl do svého cíle. S trochou logického uvažování ho dostaňte tam kam patří !
Jak už bylo řečeno, jedná se o velice jednoduchou, avšak chytlavou hru, kde hlavním úkolem je dostat křečka, i když na první pohled možná jako křeček nevypadá, do označeného prostoru. K dispozici máte bombu, jejíž exploze musí našeho hrdinu odpálit do cíle. Ale nebojte se, nic se mu nestane, dokonce vás odmění šťastným pohledem, který s přibývajícími levely vyvolává pocit dobře vykonané práce. Jak se obtížnost zvyšuje, tím víc se cesta k vašemu cíli klikatí a stoupá i počet bomb, popřípadě křečků, a tak se může stát, že skončíte u mohutné exploze se spoustou létajících zvířátek kolem.

Celé prostředí působí příjemným dojmem a zbytečně hráče nerozptyluje. Velikou výhodu je zde mapový editor, který vám umožní dělat všelijaké psí kusy. Pokud se chcete inspirovat u jiných hráčů, je možné stáhnout si mapy z internetu.

Průměrná je bohužel zvuková stránka hry, a tak jediné co občas uslyšíte je nějaký ten výbuch a dokola vřískající křeček. Pokud se ale přes celé ozvučení dokážete přenést, máte o zábavu postaráno!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Classic Puffbomb Puff Puff Aaargh! Classic Puffbomb Puff Puff Aaargh! Classic Puffbomb Puff Puff Aaargh! Classic Puffbomb Puff Puff Aaargh!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce