recenze

The Fyrad 32

The Fyrad 32

Na první pohled prostá, leč velmi slušná gameska, která je velmi podobná 4 Win. Váš úkol je opět do jedné řady poskládat kuličky. Jen kdyby to nebylo tak obtížné. :)
Záludná logická hra, ve které je těžší vyhrát, než by se mohlo na první pohled zdát. To je Fyrad 32. Hrajete zde proti šesti různě obtížným soupeřům, přičemž rozdíl mezi prvním a posledním je asi tak velký, jako mezi bagrem a lopatou. Zatímco „Stupid Joe“ může být při troše přemýšlení poražen snadno, „Smart Lisa“ nebo „Super Pete“ jsou už mistři ve svém oboru. Vy a váš soupeř se zde snažíte skládat koule vaší barvy tak, aby bylo dosaženo 4 vedle sebe (vodorovně, kolmo, zešikma). Zádrhel je ovšem v tom, že toto nejsou piškvorky. Zde můžete skládat pouze do sloupců, takže nejdříve je položena ta nejspodnější a pak se skládá na ní, takže žádné „jedem od prostředka“. Ačkoli graficky moc nevyniká a ani zvuky zde nenajdete, myslím, že u takové hry jsou tyto nedostatky odpustitelné. Takže, pokud rádi týráte svůj mozek a máte dost trpělivosti, rozhodně vyzkoušejte tuto hru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Hynek Žalčík | 05.07.02 v 15:40

Tato hra nám nějakým záhadným způsobem úplně zmizela z archívu na serveru. Děkujeme za upozornění, už jsem chybku napravil, a Fyrad32 čeká na stážení!! Užijte si jí..

Kamil | 28.06.02 v 11:15

Nechal sem se zlákat a odkaz nefunguje, kde se to dá ještě stáhnout?


galerie