recenze

Mysteriez!2: Daydreaming

Mysteriez!2: Daydreaming

V téhle hříčce je taktika nadevše. Sami se o tom přesvědčíte hned v prvním levelu. Hra má navíc atraktivní grafiku, velmi pěkné zpracování a nápovědu, která vám velice jednoduše vysvětlí, cože se to os vás vlastně chce. Tak klikněte a užijte si rébus, jenž je tu jen pro vás.
Před vámi se objeví na obrazovce čtverec poskládaný z objekt dvou barev. V daném čtverci se na poli objeví ještě několik objektů jedné nebo druhé barvy. Vy máte za úkol, aby veškeré objekty uvnitř hracího pole zmizely. Jak toho docílit? Je potřeba, abyste z krajních objekt vytvořili trojici sejné barvy někde v hracím poli. Tahle trojice se rozbije po dopadnutí posledního kamene a vy můžete pokračovat s dalšími. V případě, že uděláe chybu a umístíte kámen nesprávně, hrací pole změní barvu a vy hrajete s kameny druhé barvy. Pokud budete dělat chyb mnoho, pak se hra zkomplikuje natolik, že se konce pravděpodobně nedoberete. Pak zde máme ještě bonusy. Bonusy vám umožní například to, že zmizí celý jeden řátek či sloupec hlacího pole, nebo jsou zde tvary, jež jsou použitelné kdekoliv a umí zajistit rozbití jakékoliv trojice. Hra je sice velmi jednoduše řešená, ale v taktice velice zdařilá. Vřele doporučuji všem, kteří milují rébusy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 06.07.17 v 14:27

už sem pár takovýchto her hrála

Ko-ki | 20.12.08 v 09:46

ale připletl se vám sem návod k úplně jiné hře: http://www.freegame.cz/game.php?id=9599


galerie

Mysteriez!2: Daydreaming Mysteriez!2: Daydreaming Mysteriez!2: Daydreaming Mysteriez!2: Daydreaming Mysteriez!2: Daydreaming