recenze

Rats

Rats

Máte rádi krysy? Asi moc ne.. A chcete jim to pořádně nandat? Kam se hrabou všichni krysaři, akční hon na krysy právě začíná na vašich počítačích! Podlehnete?
Kdo by to byl řekl, že vyčistit bludiště od krys může být takový problém. Pokud nevěříte, tak si to můžete vyzkoušet. Celá hra začíná velmi nenápadně, řekl bych že až nudně. V celém bludišti pobíhá jen pár nebohých mladých krys až by si jeden řekl, že likvidovat tyto neviňátka hraničí s nechutnou herní brutalitou. Ovšem varuji vás, pokud nezačnete rázně hned od začátku, čeká vás za pár chvil pěkné peklo. Krysy rychle dorostou a začnou se rozmnožovat a to pak uvidíte ten cirkus. Za pár minut máte zcela zaplněný monitor a už jen stěží zabírají i ty nejdrsnější pomůcky. Zvítězit v každé úrovni znamená vyhubit všechno živé.

K tomu vám bude napomáhat pár vskutku nevšedních prostředků. Od primitivních značek, které znemožní krysám v pohybu daným směrem a otočí je nazpět (časem se opotřebují), přes poněkud nevybíravou změnu pohlavi!!! (tato taktika se osvědčuje, když máte příliš mnoho potenciálních párů. U krys naštěstí nefunguje homosexualita) či náhlé úmrtí vybráného jedince až po bomby, které opravdu spolehlivě vyčistí dlouhý úsek chodeb. Všechny tyto (a ještě pár dalších) prostředky však nemáte k dispozici hned od začátku a ačkoli se pořád doplňují, platí zde pravdilo, že ty nejvíce účinné zbraně obnovujete nejdéle.

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

83 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Marek žITNý | 20.01.03 v 17:57

tuto hru bych doporočil každému , kdo se nudí .


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce